Hirdetés
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Berzi tényleg durván jó, Skirmishben lazán összejött vele a 13/2. Block, majd heavyvel nagyon könnyen visszatudtam köszönni a delikvenseknek.

Arra már rájöttem lehetsz te akár milyen jó, itt is mint a többi ubifos játékban semmit se fog érni mert jönnek mint a magyar brazil hordák és halálra szurkálnak.
...1v1-ben már 80%-ban nyertesen jövők ki, csak az zavar, hogy a játékmódok java az 4v4, ott meg úgyis hárman mennek egyre....
A revenge mode meg semmire se jó ilyenkor gyak. -
AD4MINATOR
nagyúr
Érdekes meglátások, nekem kicsit más

Conq: a rework által még szarabb lett, még unalmasabb
Berzerker: ő valóban OP
HL: nem OP, simán kivágod OS-ből, egyedül a kick-grab 50/50 ami szívás nála
Shinobi: egy féreg karakter, low dmg, low hp, kb. csak idegesíteni jó, de kicsit is ügyesebb játékos lecsapja mint a legyet.
Ha ajánlani kéne, akkor Berzerkert mondanám az assassinok közül, bár kezdőnek nem assassint javasolnék a reflex miatt.
Kensei most eléggé OP a rework miatt inkább őt, bár kezdők még nem tudják kihasználni a benne rejlő lehetőségeket... így inkább warden, raidert ajánlanám én elsőre.. aztán persze lehet mást. -
Micsurin
nagyúr
Nem tudom, hogy megfejeltem e de nagyon úgy tűnt. Guard Breakelt, nyomtam egy görgőt, majd megszakítottam a guard breakjét és hátralépett, Orochival is engedte most, AI ellen direkt kipróbáltam abban a secben mikor a sárga rombusz felugrik, hogy GB meglehet szakítani az enemyben a gondolatát is.

Bersit kipróbálom köszi, vele eddig nem próbálkoztam. Valahogy mindig visszatérek a ferdeszeműek köreibe...

Conqival próbálkoztam, lehet akkor kap egy új esélyt, egy meccset mentem vele egy Raider folyamat úgy bedarált, hogy a kedvem elment a karitól.

Centurionnal szemezek enyhén OP sz@rnak tűnik eddig.

Keneseivel kezdtem, de nem érzem hiányzik az unblockable, ill zavar, hogy csak chain végén tudom "előcsalogatni".
Ill lootboxok, szintén a fent említett srác vidijeit nézve, tényleg várjak rep 2-3-ig a nyitogatással, alatta csak szemetet adnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Horgász topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 157 ciklus, 12 hónap garancia
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest