Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

Mostanában hanyagolom a Dominiont (valamiért elég erős FPS dropok vannak PS4-en...), Skirmisht amúgy se szerettem és ráfeküdtem Eliminationre orderek miatt. De duel és brawl még mindig elsődleges. Ma reggel 8! tiszta menetet lenyomtunk egy Orochival, aki velem egy szinten volt és (szinte) felválta hoztuk a győzelmeket (5-3 nekem), mert jó ellenfél volt - kerültük az enviromental killeket, változatosan támadtunk, tiszta élvezet. Utána pár levélváltás a további két menetben, hogy gyakoroljunk. Pontosabban én küldtem az első levelet, hogy "most sikerült először parry-znod a top heavy unblockable-t :)", utána kíváncsi voltam, hogy 1-2 támadását (pl. a hátraugrós-kivárós-charge-olós heavy(?) talán) tudom-e parryzni, ő meg még arra volt kíváncsi, hogy hogy tudja a grabet megszakítani. Miután sikerült zsinórban három grabet megszakítania, eltoltunk egy-egy emote-ot és rendes harcban már egyet se tudott megszakítani :DDD

Amit szeretek duelben: ha az ellenfél nem tryhard, nem spamel egyfajta támadást, kiegyensúlyozott a skillünk (ez mondjuk matchmaking feladata).
    Amit nem szeretek dueldben: ha a skillkülönbség látványos, ő már rep 3-4, mikor én még talán a lvl10-et se értem el, emellett még spamel emote-okat meg good fightot.

Amit szeretek brawlban: skill szintén megvan, ellenfél/csapattárs nem szól be a duelbe. Múltkor 7 menetet toltunk le 3 ismeretlennel együtt, mert élvezet volt: kivétel nélkül elment round 5-ig, éreztük, hogy tanulunk. Tiszteletben tartottuk a duelek mivoltát, azaz ha végzett az egyik a saját ellenfelével, nem szólt bele a másik duelbe. Volt, hogy így hoztam le a meneteket, akár fél HP-ról is a második ellenfél ellen.

Amit nem szeretek brawlban: mikor a fenti lovagiasságot felborítják, egy gyökér csak a winre megy, ezért beavatkozik a másik duelbe... emellett spamel. A pofátlanság netovábbja pedig az volt, amikor round 5-ban hátonfordult Orochival és odarohant a társához, hátbatámadni az enyémet - Lawbringer lassú. Hátakurvaanyját. És tudjátok, hogy mi a vicc? Hogy lehoztam tiszta 2vs1-ben is (mindketten egyszerre támadtak). Ment is a nem éppen szép hangvételű levél utána nekik.

Új hozzászólás Aktív témák