- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
Micsurin #1947 üzenetére
Nekem nem volt gondom a traininggel. 100/100-as.
A block dmg az az,hogy miközben csak blockolják az ütéseidet, akkor is van némi dmg, ez általánban ilyen 1-5ög terjedő szokott lenni.
Orochinál jó lehet a block dmg, mert nagyon sokszor csak védeni tudja az ember az ütéseket, de hogy parryzze is az már kérdéses, ugyanis az új mixeivel szinte már kiszámíthatatlan,hogy mikor mit fog ütni.
Pro playerek kivételek persze.
Túl sokat azért nem érdemes rátenni szerintem. Ne menjen a többi rovására én azt mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged