- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Macrodroid
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon használtam még ezt a lejátszót, egy-két alkalommal feltettem, de már arra sem emlékszek, hogy néz ki.
Rengeteg hsz. kezdődik azzal, hogy a legjobb progi, amit láttam, meg így jó úgy jó, de még senkitől nem hallottam (olvastam) hogy mitől is olyan kiváló.
Lenne valaki olyan kedves, és elmondaná azt is, hogy mitől jó? Annyit sikerült kiolvasnom a sorok közül, hogy kevés proci időt használ. Csak ennyi? Meg mitől "szól olyan szépen", holott (szvsz, de javítsatok ki, ha nem így van) ugyanazt a dekódert használja, mint bármi más, és (XP alatt) ugyanúgy DirectSound-on keresztül megy. Akkor meg mitől más?
Őszintén szólva nehezen válnék meg a Winamp-tól, mert - nyílván - megszoktam ez elmúlt .... 10-20 évben, megvan minden szükséges plug-in-em, ismerem a korlátait és előnyeit, és nem találtam még igazi alternatívát. Pedig szeretnék, mert egyre jobban idegesítenek a Winamp "új feature"-jei és "elhízása", de pl szeretem, hogy OSD-ben ki tudom íratni a szám címeit, van lyrics plug-inem, könnyű skinelni, mostmár végre jól szerkeszthető lejátszási lista, és nem szeretném újra plug-in vadászattal, meg gyeremekbetegségeken való idegeskedéssel tölteni az időm.
Köszi előre is!Ó igen, 5.1-hez mit szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest