Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Köszönöm a reagálásokat

A skin/felület résszel kicsit mellélőttem, mivel nem érdekel a csicsa mondjuk barátomat már lehet igen, (jelenleg ilyesmi kinézetet használ winamp esetében [link]) bár mintha említette volna, hogy nem kell feltétlenül ennyire cicomázhatónak lennie az esetleges új lejátszónak.
Részemről pl. albumok szerinti csoportosíthatóság illetve több lejátszólista lehetősége, ami elsődleges szempont. Ezeket viszont megtaláltam a Layout Quick Setup részen, így beállítgatva igazából technikai oldalról nézve rendben van a történet és ahogy néztem a színválasztással is komfortosabb kinézetre lehet alakítani.
Viszont magyar nyelvre nem sikerült alakítanom, tehát itt egyelőre bajban vagyok. Sajnos ez problémás terület, még akkor is, ha már sokszor mondtam barátomnak a háromszög vagy négyszög formájú gombokhoz nem hinném, hogy kellene fordítás

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Robot fűnyírók
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest