- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Apple Watch
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Köszönöm a reagálásokat

A skin/felület résszel kicsit mellélőttem, mivel nem érdekel a csicsa mondjuk barátomat már lehet igen, (jelenleg ilyesmi kinézetet használ winamp esetében [link]) bár mintha említette volna, hogy nem kell feltétlenül ennyire cicomázhatónak lennie az esetleges új lejátszónak.
Részemről pl. albumok szerinti csoportosíthatóság illetve több lejátszólista lehetősége, ami elsődleges szempont. Ezeket viszont megtaláltam a Layout Quick Setup részen, így beállítgatva igazából technikai oldalról nézve rendben van a történet és ahogy néztem a színválasztással is komfortosabb kinézetre lehet alakítani.
Viszont magyar nyelvre nem sikerült alakítanom, tehát itt egyelőre bajban vagyok. Sajnos ez problémás terület, még akkor is, ha már sokszor mondtam barátomnak a háromszög vagy négyszög formájú gombokhoz nem hinném, hogy kellene fordítás

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest