- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Dalszövegre az yt-t jobban szeretem, ott biztosan jól van időzítve a szöveg. Előadó, album infókra meg ott a net. Meg ugye ezeket az infókat is be kell szerezni, a plug-in által is emészthető formában, amit valakinek meg kell csinálnia.
De mint írtam is én annyira látom a felületét, amíg bedobálok számokat, vagy átváltok másik listára.
Szerintem a WinAmp is akkor kezdett el lecsúszni, amikor egy sima zene lejátszónál több akart lenni.A kettő szerintem nem ugyanaz. Egy (okos)telefont nem tudsz igazán úgy használni, hogy nem látnád. Egy zene lejátszóra ez totál nem igaz. Fut a háttérben...
Mellesleg pont ez (is) jó a FooBarban, hogy mindenki úgy alakítja át, használja, ahogy neki tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobilinternet
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest