- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
norbiphu #5155 üzenetére
nem a mozgás a lényeg, nem ez a legfontosabb, hanem az étrend, ahogy korábban írtam a negatív kalória bevitel, annyi kalóriát kell bevinni amennyitől fogysz, persze a mozgás segít ahhoz, hogy több kalóriát "égess el", és ne veszíts izmot, így lehet többet enni, nem vagy annyira éhes
amikor diétáztam mondták nekem, hogy ilyen diétát sokan szeretnének csinálni, kevesebb mint 2 óránként ettem, gyakorlatilag egész nap csak ettem
a mennyiséget nem írom le, mert azt mindenkinek saját magának kell kitalálnia, a legfontosabb, hogy mit mikor eszel, ennyi -
D600
tag
válasz
norbiphu #5151 üzenetére
Igazából nem az a lényeg, hogy hánykor eszel és mikor nem ehetsz már, hanem, hogy többször egyél kisebb adagokat. Ne egyszerre felzabálj egy tehenet. Akár 5-6 alkalommal is szétosztva napi szinten.
Ami az ellenségünk: cukor (csoki, sütemények, üdítők), liszt (pékáruk, tészták (pizza, lángos, fánk)), zsír (szalonna, hurka, kolbász, szalámi). Ezeket ki kell iktatni sajnos, illetve minimálisra csökkenteni. Igazából minden olyan élelmiszer amely mesterséges, ezek mind hízlalnak.
Amit szabad enni: húsok (főleg csirke, marha, hal és sertést is, viszont abba sok a telített zsírsav), zöldségek, gyümölcsök, rizs, túró, joghurt, tojás. Minden ami a természetben megtalálható, ezekre van beállva az őseinktől örökölt emésztésünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest