Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Végül is igazad lehet, de majd kiderül. Ha már tetszik a forma, úgyis teszel be képeket.

Ez a csóka jutott eszembe, de ő 90kg-ról ment le 76,5kg-ra és ezen a súlyon a 10% zsír az tényleg minimális mennyiség. Szerintem tök hülyén néz ki, szinte jobb volt a kiindulási helyzet: (Instagram short video)

Dr. Mike Diamonds - 5 Easy Steps To Get To 12% Body Fat (At Any Age) (YouTube, 22p)
Amúgy az tetszik, ahogy mindjárt az elején elmondja, hogy ő már 5x megcsinálta ezt a diétát, tudja, hogy miről beszél. Akaratlanul is felmerül bennem, hogy akkor miért nem tudtad fenntartani b+?
Ja, hogy 10% testzsírt fenntartani, qrvanagy fegyelem és önmegtartóztatás kell... Hosszú távon annyira nem reális szerintem. De a tippek azért jók, szerintem nagyon összeszedett kis videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest