- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
samujózsi #8009 üzenetére
Na, ha a gyomorégésről kéne mesélni... Szerencsére múlt időben. Nekem a legjobb rá az üres, friss citromlé. Igaz, h pofákat vágok tőle, de a gyomrom pillanatok alatt rendben van. Jobb, mint a szóda.
Amúgy komolyan azt gondolod, h csak te küzdesz? Meséljem el, h én nem a kilókkal (a topikba azért olvastam bele, mert tanultam ilyeneket, és kíváncsi voltam, itt miket fejtegetnek), nekem csak az életemért kellett-kell küzdeni. Néha összeszámolom, h hányszor haltam majdnem meg: betegségben, meg akartak ölni, párszor megtámadtak*, legutóbb mérgezésben. (*Persze, tudom, aki egyedül megy pl Törökországba, nem turista helyekre, az ne csodálkozzon smin. De én legalább tudom, milyen egy puccs belülről) Utólag sokminden vicces, de gondolod, nem tudom, milyen az, amikor úgy érzed, nincs tovább, amikor szó szt annyi erőd sincs, h vécére menj, és órákig készülsz rá, v gumicsővel szívod a vizet az üvegből, ha egyedül vagy, mert nincs erőd felülni és egy poharat/üveget felemelni? Sorolhatnám.És tuti másnak is voltak már itt nehéz pillanatai, de tényleg smi más nem segít, mint menni és csinálni. Amennyi erőd van, annyit. De azt meg kell tenni. Futás nem megy? Séta. Felülések, lábemelések, izomkontroll, rengeted lehetőség van. Még az is számít, h gondolatban. Ég a gyomrod? Sok nyers zöldséget, sok vizet az evések között, és mindig csak keveset enni.
Ha arra van szükséged, h biztassanak, itt sztem megkapod, csak ne a kifogásokat sorold, hanem azt, amit már teszel, amit elérsz, mert a panasszal smire sem mész, a részvéttől nem fogsz fogyni, de magadat jól lehúzod a sok panasszal, és még nehezebb lesz magadat összeszedni. NA, uff, elég lesz mára regénynek...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest