- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Drótszamár #3219 üzenetére
magasra tett ülés: tudtomal olyan magasra szabad csak tenni, hogy a pedál legalsó helyzteében ids egy nagyon picit maradjon behajtva a térd
a pulzusom asszem már csökken....
a keró új, egy merida kalahari
oolajozással, kenéssel bajban vagyok, dfe a hétvégén úgy is be kell vinnnem megnézetni, kotyog a teló
Ariadne : azt hittem eleinte, hogy bkv bérlete nem vettél ... az használ a legjobbam keróval párosítva
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
100 g tejben 50 kalória van ... t*k*m
almás cerbona műzli: 411kalóri
csak ezekből napi 1000 kalória bejön napi 1 liter tej esetén .... :-/ -
rii
nagyúr
válasz
Vandit. #3193 üzenetére
''.............nem attól fogsz.hanem attól hogy ezektől több kalóriát égetsz..............''
ok ... (-:
és ezekből : ''........zöld tea+karnitin+tirozin+koffein+kis kardi.......'', ''........glutamint .......'' a vastagon szedettet hogy tudom bezserezni? És hogyan kell bevinni, napjában hányszor? -
rii
nagyúr
válasz
Vandit. #3190 üzenetére
ebből a zöld tea, és a koffein (kevés kávé) fog menni ....
nem attól akarok fogyni, hogy ''szer''-eket eszek, hanem a mozgástól .... szeretnék sportos is lenni .... szükségem van az állóképeségem növelésére is .... a mozgás miatt pedig gondolom nem jó ha diétázom ....
de persze fontolóra veszem, és a zöld teát betartom ... -
rii
nagyúr
válasz
Moddingfan #3187 üzenetére
amikor lassan tekertem (20kmp/h) akkor volt 150-160
amikor meg beletapostam (30-35 kmp/h) akkor 175
meg nekem sokat kellene mozognon, és azt szeretném, ha úgy zabálhatnék, (módjával) de akár este 10kor is) ahogy nekem jólesik. Mivel gyakran becsúszik este 8, este 9-es hazeérkezls, ezért nem tudom garantálni, hogy mentálisa lefáradt testemtől az éhség ellenére még a kaját is megvonjam.
Át lehet valahogy rakni az esti éhséget reggelre? ()
de persze megnézem akkor a blogokat, és visszafogom az esti zabálásokat, mondjuk 0-ra 18h utántól. -
rii
nagyúr
milyen mozgást célszerű végezni és milyen pulzustartományban, ha fogyni akarok?
Az esti kajálás nagyon visszvet? -
rii
nagyúr
értem ....
köszönöm!!! -
rii
nagyúr
sziasztok ....
nem tduok annyit mozogni, mint szeretnék, nincs rá időm, csak hétvégén
tudnátok ajánlani étrendet?
kb 10-15 kilot szeretnék leadni ... -
rii
nagyúr
azért jött fel rám ez a sok kilo, mert 2 éve nem kerékpároztam ... cskais a kerékpározás a különbség a mostani, ésa 2003-as idpőszakom előtt ...
ha mozgok, akkor kalóriát égergetek el .. nem? Ma csak keveset tekertem, egy 20 kilométert, 1 óra alatt ... minélt többet mozgok annál többet, és az a lányeg, hogy több kalóriát égessek el, mint aminenyire már naponta nincs szüksége a szervezetemnek ...
ha napi 2000 kellene, és én beviszekl 3000-t, de lemozgok 1000-et, akkor stagnálok ...
és ha le,mozgok 1500-at, akkor meg fogyok, nem?
a számok csak példa jellegűek ...
majd jelentem, hogy hízok, stagnálok, vagy fogyok .... -
rii
nagyúr
nnna ... én ma (már) voltam cangázni ... én úgy szeretnék lefogyni, hogy sokat mozgok .. kb 15-17 kilo, mit le szeretnék adni .... képtelen vagyok diétázni .. amit meg tudok talán tenni, az az; hogy nem eszem este 8 után, illetve igyekszem kerülni az egészségtelen kajákat ... (McD) ... meg lehet edzőgépezek is itthon ...
ez elegendő? -
rii
nagyúr
egy hónap alatt testmozgással (napi 1 óra) menniyt lehet fogyni?
-
rii
nagyúr
mik azok a kaják, amik nem hizlalnak?
citromot rossz tartósan fogyasztani? összébbhúzza a gyomrot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest