Hirdetés
Aktív témák
-
marcee
addikt
Ez jó hír. Engem a -10-nél pont az zavart, hogy az arcomon kívül nem látszott rajtam változás.
Egyébként nekem is az segített, hogy leálltam mindenféle üdítőről és gyümölcsléről (mondjuk üresKV, sörről nem tudtam leszokni, de annyit nem is ér meg), ill. du. 5-6 után már nem ettem. Nekem a kenyér nagy kihívás, merthogy imádom. Vércsoportom szerint zöldséget, húst ehetek inkább és ez jó is, de kenyér (házi, fehér) nélkül nem sokat ér.
Arra jöttem még rá, hogy nekem sokkal inkább az evés (na, jó zabálás) hiányzik, nem elégít ki, hogy csak annyit egyek amitől nem vagyok éhes. -
marcee
addikt
Mit jeleztem is lentebb, még aznap este elkezdtem.

1 hét alatt ettem annyit, mint máskor egy nap. (ez inkább az eddigi fogyasztást jellemzi). Mondjuk tegnap azthittem majd' fel fordulok éhen. (kb. 30 dkg mexico-i zöldségkeverék párolva + kb. 15 dkg halszelet detto)
Eleinte egy kicsit keményebben akarom fogni a kaját, mint ahogyan írtad, mert mozogni nem nagyon van időm és ha így láták eredményt, akkor megpróbálok beállítani valami normális rendszert.
Visszahízni meg nem nagyon lesz lehetőségem, mert a család egy csöppet lelkes újkeletű önsanyargatásom okán.
Csak a gyomrom szűkülne már, hogy ne kívánjam... -
marcee
addikt
''ugyanis az izom 10x nehezebb mint a zsir szal nincs gáz''
Akkor azért vagyok ilyen súlyos egyéniség?
Azt is csak emlékezetből tudom, hogy kockás a hasam , mert valahogy nem látszik és már kitapintani sem lehet.
Sz'al Hiper, lehet, hogy én leszek az első páciens, de nem merem most letenni a nagyesküt, ugyanis akaraterőm a nullával egyenlő.
Jelenleg 178/104 és nagyon rosszul érzem magam, de imádok enni (oké zabálni), tök rendszertelen életet élek, mozgást utálom és nem is nagyon fér bele, tehát nem lesz könnyű.
Az viszont igaz, hogy Eric Cartman-hez hasonlóan nekem is vastag a csontom (
) vagy mi, mert valamikor 15-16 évesen cső szálkás és izmos voltam (pedig sosem sportoltam), jól éreztem magam a bőrömben: na akkor voltam 85-88 kg. Magasságom szerinti ideális súlyom 72kg, ami legközelebb a fekete fa dobozban leszek.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest