- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Nekem is ez a gondom, ezért nem használom. Ráadásul azokat a képeket amiket én csináltam, nem is tudom lementeni. Érdekes, viszont megkerülhető.

Mikor nyomsz a képre egy Preview-et, alul kiírja, hogy hova teszi (az FMA mappába). Na onnan már kimásolható.
De mondom, ha csak fájlok le-, és feltöltögetését akarod csinálni (no Outlook meg ilyenek), akkor inkább Dateimanager, ez egyszerűbb, simán kezel több fájlt is, és tud magyarul is. -
Viktor77
titán
Probléma!
A telóval (K700i) nem megy a pc távirányitása. A telón belüli cucc működik.
De mikor az FMA-hoz tatrozó progival akarom irányítani, akkor nem megy. Rámegyek a például a File Browserre meg is mozgatja a floppy-t, de nem megy tovább. T610-el tökéletesen ment. -
Viktor77
titán
Alulra azt a COM portot írd, amit a gép kiosztott a telódnak.
De itt a Dateimanager Bővebben: link, egyszerű kis progi, tud magyarul is. Ha csak fájlokat akarsz fel és le tölteni a telóról akkor ez jobb sztem. Ide is csak COM portot kell írni.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Dögöljek meg, de nem tudom, hogy kell előhozni a gépen tallózást, hangerőállítást, stb.
Most az elöbb valahogy sikerült, de nem jövök rá hogy.
Azért nem semmi ez a progi. Fekszel az ágyon, telóval tallózól a gépen, kiválasztasz egy filmet és megnézed, vagy meghallgatsz pár zenét. Mindezt felkelés nélkül.
-
Viktor77
titán
Ezt Bővebben: link, átböngészted már? Van jópár tapasztalat a kompatibilitással kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- Robot fűnyírók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Makett, makettezés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest