- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Erre elviekben azt tudom mondani, hogy ha nem is FMAval,de valamilyen telós progival, pl MobilEdit, mennie kell, mivel a BT az egy szabvány,olyan mint az Infra, vagy mobiloktól kissé eltávolodva, mint mondjuk az USB. Összerakod/összepárosítod, fel kell ismernie, és mennie kell. Azonban lehet egy két olyan gyártó, aki ettől eltér, vagy egy-két f@sz mobilszolgáltató, pl V******e,vagy T-M****e, ami letiltja szoftveresen a telón a médiafile-ok cseréjét.
De elvileg megy mindennel. T610el legalábbis tuti frankó minden, még ha V******e-os, akkor is
Amikről úgy tudom, hogy le van tiltva:
Sharp GX-20, Sharp GX30 a V******e-nál. Viszont ha leirtod a Lájv-ot róla, akkor megszűnik a tiltás.
Na megyek enni
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
a szabvány miatt más telo ill más Bt-s eszköz is müködik velük, igaz?
Most mondanám, hogy tuti, de már hallottam cifrákat.
Ettől eltekintve szerintem is a BT éri meg egyedül, mert az infra szívás, a kábel meg nem tud mindent pl. a T610 esetében. (Ha jól tudom nem lehet vele játékot feltölteni, meg ilyesmi.)
csengőhangok milyen formátumba kellenek rá?
Ha tudnám, hogy most melyik telóról is beszélünk...
De T610-re sima MIDI.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ettől eltekintve szerintem is a BT éri meg egyedül, mert az infra szívás, a kábel meg nem tud mindent pl. a T610 esetében. (Ha jól tudom nem lehet vele játékot feltölteni, meg ilyesmi.)