- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- Ilyen felszereléssel készül az Elite alakulat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
2-3 hét használat után nem akarta a winxp+sp1a kezelni
Én csak olyat csináltam vele egyszer, hogy véletlenül lelőttem a File Transfer szolgáltatást, és sehogy sem tudtam visszarakni.
De aztán leszedtem, újra raktam, frankó. Barátnőmnél is fent van a proggi: nála is frankón használhatom, ha elviszem a cuccost.
(Akar a franc kettőt venni belőle.
)
Egyetlen ''vicces'' problémám van: ha elindítok egy office-os alkalmazást, mindig bekerül a vágólapra egy kis mobiltelefonikon, ''köszönhetően'' a Widcomm ''jó''(?) szoftverének, de nem tudtam rájönni, hogy hogy lehetne tőle megszabadulni.
(Azért zavaró, mert pl. másolok egy szöveget a netről, Word indít, Paste, erre nem a szöveg jön be, hanem az a hülye telefon ikon.
Persze ha ezekután mégegyszer Copy-t nyomok a netes szövegen, már bejön rendesen, de elsőre a programindításkor állandóan felülírja a vágólapot ezzel a sz*r képpel: totál miszticizmus, ami ugyan kibírható, de azért meglehetősen zavaró!
Ha vki tudja a megoldást, írja meg!
Mellesleg a barátnőmnél is csinálja, a rendszerünk gyakorlatilag ugyanaz WinXP SP1+Office2003.
) -
DigitXT
félisten
a szabvány miatt más telo ill más Bt-s eszköz is müködik velük, igaz?
Most mondanám, hogy tuti, de már hallottam cifrákat.
Ettől eltekintve szerintem is a BT éri meg egyedül, mert az infra szívás, a kábel meg nem tud mindent pl. a T610 esetében. (Ha jól tudom nem lehet vele játékot feltölteni, meg ilyesmi.)
csengőhangok milyen formátumba kellenek rá?
Ha tudnám, hogy most melyik telóról is beszélünk...
De T610-re sima MIDI.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BMW topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Formula-1
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem nem a telefon elgányolásával jár...
(Akar a franc kettőt venni belőle.
)
(Azért zavaró, mert pl. másolok egy szöveget a netről, Word indít, Paste, erre nem a szöveg jön be, hanem az a hülye telefon ikon.
Persze ha ezekután mégegyszer Copy-t nyomok a netes szövegen, már bejön rendesen, de elsőre a programindításkor állandóan felülírja a vágólapot ezzel a sz*r képpel: totál miszticizmus, ami ugyan kibírható, de azért meglehetősen zavaró!
Ha vki tudja a megoldást, írja meg!
)