Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
válasz
Szőrös
üzenetére
Én ezzel kezdtem 1990-ben
. Érdekes nekem akkoriban először nem tűnt fel, hogy egyenletesen szaggat, pedig egy 286-os AT IBM PC-n ment, amiben volt 0.5 mb ram. Később átépítettük 386-ossá a gépet, plusz bővítettük a ramot teljes 1 mb-ra ! Ezután ment mint a meszes
.
Próbáltam kiegészítőket szerezni hozzá, de nem kaptam.
-
sheep
addikt
válasz
Szőrös
üzenetére
Ízlések és pofonok..ezért mondom hogy egyéni preferencia kérdése, én nem adnék egy forintot sem azért mert dupla rugó van benne, raktak bele némi fémet és akad a gázkar. Attól még ugyan az az egyszerű tányéros kialakítás, amit nehéz kezelni középállásban. Ha ezt módosították volna, vagy a potméterek helyett is hall szenzor lenne benne akkor azt mondanám előrelépés, de így szerintem csak lehúzás.
Amúgy mikor én vettem egyállású volt a kapcsolója, ezt lehet hogy később módosították.
Az elmúlt 15 évben nagyon sok x 52-m volt, volt amelyikben módosítottam a hall-szenzort, volt amelyikből kivettem a rugót,de az biztos hogy a pro változatot visszalépésnek éreztem és nagyon hamar eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.