-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
RubbishBin #16802 üzenetére
Afene...
Köszi! (másoknak is) -
lo_jo
senior tag
válasz
RubbishBin #16796 üzenetére
Egyébként nem lenne ezzel semmi baj. A flight sim közösségnek is jó, ha csak 100 casualból 1 lesz olyan érdeklődő, hogy beleássa magát a témába és elkezdi komolyabban venni a dolgot, még ha nem is lesz hardcore sim játékos, ahogy magam sem tartom annak. Viszont ahhoz kéne egy kis türelem és magunkba tekintés, hogy ha valami a sim közösség majdnem egyhangú véleménye szerint jó (nem tökéletes, bőven vannak hibái és nem csak a bugok), de nekünk nem megy, akkor nem valószínű, hogy a játékban és sokezer másik véleményben van a hiba. Az viszont tény, hogy pl. az FSX kicsit jobban szájbarágós volt egy kezdő vagy casual számára, mint itt a 8 leckés flight school. Elmagyaráz dolgokat, de nagyon pongyolán, én is sokat magyaráztam pl. a trimelésről, autopilot használatról az érdeklődő, de egyébként casual ismerősöknek. Ők viszont nagyon nyitottan állnak a dologhoz, hetente jó, ha 1-2 órára előveszik majd, míg én jelenleg szinte minden hobbi időmben repülök, de az az 1-2 óra minőségi és szórakoztató élmény lesz számukra, ahogy most megcsináltuk a saját TFFJ kihívásunkat, lesz még it Paro és Lukla, London City, Grand Canyon és hasonló érdekességek, amik tudom, hogy nekik is kihívás lesz, de segítségekkel bőven teljesíthető kontrollerrel is.
-
lanszelot
addikt
válasz
RubbishBin #16791 üzenetére
De nem az en billentyuzetemmel.
Mint irtam nem hasznalom jatekra csak netezesre.
Ilyesmi billentyuzetem van.
Erted mar mi a gond?
Soha se jatszottam ilyennel, lehet hogy tetszene, de lehet 10 perc utan meh
Ezert nem akarok kolteni. Ha tetszik 70e ert is veszek joyt amin van eleg gomb, csak tudnom kell, tetszik e.tobbi kedves hozza szolo:
Az a gond nagyon szuk korben gondolkodtok. Mindenkinek minden ugyanaz, mindenki egeszseges, mindenki szereti amit en...
Es ha valaki normalisan leir valamit, lokjunk oda egy szot, "nekem mukdik", es rugjunk meg bele mert hogy kepzele, hogy az en forumomba bele mer irni.
Inkabb le irtatok volna, hogy csak kontrollerrel hogy toljatok, mert itt mindenki feszulten figyel erre a megoldasra. -
Vesa
veterán
válasz
RubbishBin #16698 üzenetére
De mit streamel a felhőn? A METAR adatokat szedi live, de maga a megjelenítés a grafikus motor része, az lokálisan a gépről fut. Valami más hiba lesz az, nem stream...szerintem.
-
Hedgehog9780
tag
válasz
RubbishBin #16698 üzenetére
köszi, lesz itt még AS és REX féle kiegészítő...
-
Gudi
tag
válasz
RubbishBin #16679 üzenetére
Köszi szépen! közben rájöttem, hogy ez nincs egyáltalán konfigurálva, mint ahogy megszoktuk(megszoktam), minden egyes parancsot be kell állítani rajta. kicsit szégyenlem hogy nem jöttem rá egyből...
De ahogy nézem erre rámegy az éjszakám...
-
Szőrös
veterán
válasz
RubbishBin #16667 üzenetére
Ezek nekem is kimaradtak de XT-n toltam Falcont, az királyság volt.
-
sqpp
őstag
válasz
RubbishBin #16636 üzenetére
Nem érted a lényeget még most sem
De OK
-
sqpp
őstag
válasz
RubbishBin #16633 üzenetére
Normális alatt amúgy arra gondoltam, hogy aki akar élni is az FS mellett és magyar lakos
Nem pedig átlagosan 1000 dollárt keres hetente
-
sqpp
őstag
válasz
RubbishBin #16633 üzenetére
Igen meg mire lesz még több mod hozzá, kell majd 8080Ti
Szerintem ha optimalizálás akkor minimum egy GTA V szint, de ahogy érzitek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged