- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
hhelikopter
üzenetére
Nem értek egyet veled, Én korábban nem tudtam a shader3.0 létezéséről, azonban RCH663 köszönhetően telepítettem és csoda történt.
Súlyos félreértésben vagy. Nem a Shader 3-ról van szó (amivel kapcsolatban a véleményem továbbra is fenntartom: semmire nem jó), hanem hogy soronként beszélitek meg, mit hogyan kell átírni és mire. Véleményem szerint erre semmi szükség, de csináljátok csak, ha a többieknek sincs kifogása ellene. Nem vagyok sem moderator, sem jónak elrontója.

Hogy a fejlesztők foglalkoznak-e vele?, mondhatnám a kutyát nem érdekli, a fejlesztők készítettek volna egy normálisan optimalizált programot, amit nem kell barkácsolni.
Nem MS fejlesztőkre gondoltam, hanem külső fejlesztőkre, akik addon progikat készítenek azért, hogy neked még valsóságosabb legyen a repülés. És hidd el az FS motor optimalizálásának hiánya miatt, ők egy PICIT többet szívnak a munka során, mint a user. De a te világodban nyilván az ő munkájuk is ugyanolyan értéktelen...Csak akkor nem tudom az ORBX miért figyel a gépeden?

Az amiről tárgyalnak a kollégák nem privát üzenetbe való, mivel mindenki tanulhat belőle.
A kollégák egy dolgot fognak megtanulni:, hogy lehet gigantikusan szívni a shader 3 miatt. Persze mindenki a maga kárán tanul.

(#8723) balage1989
(#8724) Asbee
Driverrel vagy géppel semmi baj, a shader a fos.

-
Đusty
addikt
válasz
hhelikopter
üzenetére
Egyet értek, van itt hely bőven, és nem 140 hozzászólás születik egy nap ami átláthatatlan lenne. (sajnos elég kevés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest