- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
hhelikopter
üzenetére
Nem értek egyet veled, Én korábban nem tudtam a shader3.0 létezéséről, azonban RCH663 köszönhetően telepítettem és csoda történt.
Súlyos félreértésben vagy. Nem a Shader 3-ról van szó (amivel kapcsolatban a véleményem továbbra is fenntartom: semmire nem jó), hanem hogy soronként beszélitek meg, mit hogyan kell átírni és mire. Véleményem szerint erre semmi szükség, de csináljátok csak, ha a többieknek sincs kifogása ellene. Nem vagyok sem moderator, sem jónak elrontója.

Hogy a fejlesztők foglalkoznak-e vele?, mondhatnám a kutyát nem érdekli, a fejlesztők készítettek volna egy normálisan optimalizált programot, amit nem kell barkácsolni.
Nem MS fejlesztőkre gondoltam, hanem külső fejlesztőkre, akik addon progikat készítenek azért, hogy neked még valsóságosabb legyen a repülés. És hidd el az FS motor optimalizálásának hiánya miatt, ők egy PICIT többet szívnak a munka során, mint a user. De a te világodban nyilván az ő munkájuk is ugyanolyan értéktelen...Csak akkor nem tudom az ORBX miért figyel a gépeden?

Az amiről tárgyalnak a kollégák nem privát üzenetbe való, mivel mindenki tanulhat belőle.
A kollégák egy dolgot fognak megtanulni:, hogy lehet gigantikusan szívni a shader 3 miatt. Persze mindenki a maga kárán tanul.

(#8723) balage1989
(#8724) Asbee
Driverrel vagy géppel semmi baj, a shader a fos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Anime filmek és sorozatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Házimozi haladó szinten
- PotPlayer
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest