Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
De Neked már az SSD-ről megy az FS? Hát egyenlőre annyit elmondhatok, hogy éjfélkor feltoltam az FSX-et gyorsan, nem bírtam kihagyni. Maga az install annyira nem gyorsult, a sok .bgl sztem lefogta, így 14 perc volt, kb. mint régebben. Ami viszont tuti, hogy 9 másodperc, azaz KILENC másodperc alatt indul az FS.
Eddig volt 2 perc és 10 másodperc. Na jó, kamuzok, mert ez egyenlőre az alap FS, semmi, de semmi kiegészítő nincs rajta, de akkor is pazar. 35 mp alatt indítástól számítva bent ülök KJFK-n a gyári 737-ben a kifutón. Őrület.Ami viszont furcsa, hogy az FPS-em bár magasabb, de nagyon akad a grafika fordulásnál. Majd a service pack-ek után tudom mondani, hogy mi a gond. Driver a legújabb, de lehet még valami teljesítmény visszafogás van a control panelben. Ámde ami nekem anno is furcsa volt (már próbáltam a W7 és FSX kombinációt), hogy amikor elindítom, akkor villog a monitor egy párat és valami színsémát cserél, fogalmam sincs mi ez. Amikor kilépek, akkor meg vissza. Sajnos DX10 tesz nem lesz, mert nem is ajánlja már fel, valószínűleg azért, mert a kártya már nem az.

Feleségemnek tegnap mondtam, hogy már csak egy Sandy Bridge (ejtsd angolul) kellene, erre ő azt mondta, hogy azt nem kapok, de egy szendvicset hoz nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig volt 2 perc és 10 másodperc. Na jó, kamuzok, mert ez egyenlőre az alap FS, semmi, de semmi kiegészítő nincs rajta, de akkor is pazar. 35 mp alatt indítástól számítva bent ülök KJFK-n a gyári 737-ben a kifutón. Őrület.