- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
De Neked már az SSD-ről megy az FS? Hát egyenlőre annyit elmondhatok, hogy éjfélkor feltoltam az FSX-et gyorsan, nem bírtam kihagyni. Maga az install annyira nem gyorsult, a sok .bgl sztem lefogta, így 14 perc volt, kb. mint régebben. Ami viszont tuti, hogy 9 másodperc, azaz KILENC másodperc alatt indul az FS.
Eddig volt 2 perc és 10 másodperc. Na jó, kamuzok, mert ez egyenlőre az alap FS, semmi, de semmi kiegészítő nincs rajta, de akkor is pazar. 35 mp alatt indítástól számítva bent ülök KJFK-n a gyári 737-ben a kifutón. Őrület.Ami viszont furcsa, hogy az FPS-em bár magasabb, de nagyon akad a grafika fordulásnál. Majd a service pack-ek után tudom mondani, hogy mi a gond. Driver a legújabb, de lehet még valami teljesítmény visszafogás van a control panelben. Ámde ami nekem anno is furcsa volt (már próbáltam a W7 és FSX kombinációt), hogy amikor elindítom, akkor villog a monitor egy párat és valami színsémát cserél, fogalmam sincs mi ez. Amikor kilépek, akkor meg vissza. Sajnos DX10 tesz nem lesz, mert nem is ajánlja már fel, valószínűleg azért, mert a kártya már nem az.

Feleségemnek tegnap mondtam, hogy már csak egy Sandy Bridge (ejtsd angolul) kellene, erre ő azt mondta, hogy azt nem kapok, de egy szendvicset hoz nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128Gb, kártya független, sivatag színben
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Check-Point-V-82 - Security Gateway Switch
- Check-Point-V80 - Security Gateway Switch- több db
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig volt 2 perc és 10 másodperc. Na jó, kamuzok, mert ez egyenlőre az alap FS, semmi, de semmi kiegészítő nincs rajta, de akkor is pazar. 35 mp alatt indítástól számítva bent ülök KJFK-n a gyári 737-ben a kifutón. Őrület.