- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12567 üzenetére
1405-ös Airaccal nincs gond. Hmm. Nálad nincs ilyen gond a legfrissebbel HA fent van..
-
cintula187
addikt
Airac valamit szétqrt?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12563 üzenetére
Érdekes hogy csak a PMDG gépek szarakodnak. AZ aerosoft airbus jó.
-
cintula187
addikt
Segitség kéne srácok. Nem tudom, hogy a legutóbbi airac frissítéssel van e összefüggésben, de akármilyen útvonalat írok be az FMC-be "route not in database" fogad. TEhát pl. LHBP/LOWW -ra.
Akár PMDG 737,747 vagy MD-11 ről legyen szó. Mitévő legyek? -
cintula187
addikt
Srácok voltatok végül mostanában High Fly ozni? Cypress a pedálokat még mindíg nem javították meg?
-
cintula187
addikt
válasz
czakof1946 #12274 üzenetére
Most nincs előttem hogy a földön is előhozza e FSX ben az ARR oldalt, de megnézem.
-
cintula187
addikt
Ihajj csuhaj de nagy köd van Ferihegyen
[link]
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
Arra van valamilyen módszer vala, hogy cockpit nézetben inkább a hajtómüvek hangját halljam és ne a légkondi hangját a gépekben? Akár PMDG akár Aerosoft airbusról van szó megőrülök már.
-
cintula187
addikt
Vagy alapvetően nem értem hogy lehet addon sceneryt hozzáadni az FSX hez vagy valami nem mükszik.
Az fsx listájában nem látom ezt a sceneryt tehát nem tudom "move up" olni. Add area mappa hozzáadásban meg csak mappába tudok belemenni de okézni semmit se találok ott. HA simá snerery és texture mappába kell másolni fájlokat azok a free sceneryk mennek.
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
13.4 helyett a 13.11 béta catalystet raktam fel. Tetszik hogy nincs fekete képernyő és elindul a free flight
-
cintula187
addikt
Utsó kálváriám mára. Sikeresen felraktam végre az FSX-et. Default flight ok gond nélkül mennek. Felraktam a PMDG ket és egyik sem indul el sem defaulton sem máshol. Fekete kép fogad. Ez is a catalyst hiba része? Vagy a képernyő 1/4 e fekete a maradékon látom a desktopot. A Tweak leírás alapján állítgattam az fsx.cfg-t.
Asztal/fsx elbontás egyezik. -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12160 üzenetére
Gyerekek lehet evvel sikerült leszedni és most installálja
http://www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?238554-Still-cannot-install-FSX-on-new-Win7-%2864bit%29-system
-
cintula187
addikt
Iobit uninstaller megtalálta az alábbit.
13 gigás fsx. Eltávolitásnál ugyanazt hozza fel mint a telepitö lemez. Csak repair vagy remove és itt se végzi el a remove -ot sem. Könyvtár megnyitásra kattintva a bal felsö ablak jön elö ahol nincs 13 giga. Ez a tartalom törölhető?
A bal alsó ablak a "bejegyzések megjelenítése" parancsra jött elő. Ez törölhető?
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #12156 üzenetére
Natehát
Ami történt eddig: A catalayst 13.4 re dowbgrade et hagytam.(páran mondták itt a win 8 -at na az SOSE volt fent. win7 64 bit.
Uninstallálni akartam az fsx et. Control panel ben leszedtem elöször a kiegészitöket majd az fsx et. Ettől függetlenül a meghajtón ahova telepítve volt az FSX könyvtár nem szedte le hanem kézzel töröltem le. Regedit ennyut talált már csak az fsx szóra. Ahogy mutattad úgy kerestettem vele Cypress.
-
cintula187
addikt
Próbáltam trükközni hogy csináltam egy másik felhasználót a gépen, hátha oda feltelepíti de ott is csak remove/repair van.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12143 üzenetére
ezt a remove nál adja fel. repairt se végzi el ott valami java hibakod jött elö de azt ujraraktam
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12140 üzenetére
Nem értem pedig már semmit se talál az fsx szóra és mégsem akarja felrakni.
-
cintula187
addikt
válasz
Cypresss #12136 üzenetére
GEryson: Előbb leszedtem minden kiegészitöt a control panel programs részben. MAjd az fsx et magát töröltem, de utána fura volt hogy a fsx particiós az fsx könyvtár sok sok gigával megmaradt ezért azt kézzel töröltem. FSX telepitő meg nem engedett instalállni.
Cypress: Köszi. A megbeszélt időpontban nem hivtál skypeon. A partición már tuti nincs az fsx könyvtár. MOst a registry törlés utáni ASC mélyvizsgálat megy. Szólok mi van utána.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12128 üzenetére
Valaki tudna erre megoldást hogy mit töröljek a gépen hogy fel tudjam rakni az fsx et win újrarakás nélkül?
-
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
FSX reinstallt csinálnék. A catalyst hiba miatt nem indul el már egyáltalán. A mostani uninstallnál kell valamire ügyelni? Ugyértem sorrend? Elöször kiegészitök majd fsx uninstall és utána még mit érdemes csinálni mielőtt elkezdem újrahúzni?
Az mondjuk érdekes hogy a missionok elindulnak csak a free flight nem.
-
cintula187
addikt
Mi ez a nihil srácok??
Legalább annyi tudható hogy egy reinstall megoldja e a problémát?
-
cintula187
addikt
Gázos a helyzet. Ugyanez a jelenség van nálam is. Próbáltam visszarakni a korábbi catalystot és uninstall közben kékhalál volt.
Most viszont nagynehezen vissazrakva a 13.9 et a totál default flight tehát hogy levegőben indulva a trike ultralight kivételével semmit sem tölt be :s
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Nem tudom hogy a catalyst frissítésnek tudható be de nem hajlando repteret betölteni az FSX. Az a fura hogy akérmelyik repteret töltetem be vele akár csak az fsx akár elötte REX et elinsítva semmi. Csak agyal 100% loading complete nél és kakukk. A fura hogy nem a scenery betöltéssel kezdi hanem egyből 80% mál loading air land and sea traffic nál tart
-
cintula187
addikt
válasz
Geryson #12032 üzenetére
Bocs ugy értettem természetesen hogy FSX-ben major thunderstormra állítva az időjárást.
Tehát instalálom a texturákat. Kiválasztok útvonalat a rexben és fly now. Ezután a FSX weather optionjében van egy olyan lehetőség hogy "REX". Erre állítom? Ha folyamatosan frissitendő időjárást állítok be a rexben az fsxben min álljon? staticon vagy ott is frissitésen? -
cintula187
addikt
REX Essentialsben major thunderstormra állítva az időjárást a REX ben miért nem esik az eső? Gray and rainy nél sem. FSX weather optionsban ne is állitsak akkor időjárást?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az Aerosoft my traffic 2013 ban látom van ATC sound update. De különbséget nem hallok a beszédben eddig. kell még valamit állítanom hogy ezt használja az fsx?
-
cintula187
addikt
Ez mégis mi a franc akar lenni az égen?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Felraktam még korábban egy freeware LTBA sceneryt és most valamiért összekuszálódtak a dolgok.
Íme:MIt tudok tenni?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
MI lehet az oka hogy hip hop az aerosoft extended nem érzékeli a logitech extreme 3D pro gázkarját?
A kalibrácios részben mindene megy és más géppel is jó
-
cintula187
addikt
válasz
Geryson #11770 üzenetére
Nagyontetszik. Most talán mégjobban ráfeküdtek arra is hogy a gombokon a használtság érződjön. Festék kopás stb. Egyre ígényesebbek a cuccaik. NEm mintha "anno" a md-11 tré lett volna. ÉS hogyha annyira meglepően nem fog akadni mint a PMDG 737 sem akadt akkor hujjujuj lesz
Gondolom a hifly nem fog 77 et építeni. Tényleg cypress van fejlemény arról, hogy ha lesz mi lesz a 3. szimulátoruk?
-
cintula187
addikt
BTW annak van értelme hogy egy 120gb -s SSD -n két particiót létrehozva a rendszer/ FSX van? Vagy akkor jóságos ez csak ha külön SSD-n csak az fsx?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #11676 üzenetére
Na úgy tünik egy totál újrakalibrációval megjavult
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #11675 üzenetére
Az a baj, hogy a kalibrációban is látszik hogy neutralban jobbra "húz" a joy. van valakinek tapasztalata evvel hogy lehet szétszereléssel kijavítani? Mert gyanítom ez hardware joy hiba.
-
cintula187
addikt
Srácok az lehet hogy a 15 csomós szél miatt van hogy habár neutralban a joy a rudder ennyire kitér?
-
cintula187
addikt
Valamint a logitech extreme 3D Pro-m "rudderje" rosszalkodik. tegnap sikerült a középet bekalibrálnom de ma már nem :s
-
cintula187
addikt
Azt nem tudjátok hogy hol lehet beállítani, hogy NEM full screen módban az fsx abalakon felül is megjelenjenek más alkalmazások ablakai? Egyszercsak hiphop valami miatt csak alatta jelennek meg és csak ha tálcára rakom az fsx et akkor tudom megnézni..
köszi -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #11494 üzenetére
nemárseholsenki?
-
cintula187
addikt
Hétvégén lehet rendszer újrarakás lesz. Miket kell akkor fsx ügyben lementenem és honnan?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest