- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Áhhh soooo, értem... :-/ Hát a Win7 hipp-hopp megeszi a 60 GB helyet, nekem pedig az FSX is van kb. ennyi (vagy nem, most nem emlékszem, de valamivel szinte tele van a 60-as SSD-m
). Azt tudom, hogy annyira nagyon-nagyon-nagy változást nem tapasztaltam hosszú távon SSD-re váltás után, mint megálmodtam 
Most birizgálja a fantáziám, hogy I5-re kéne újítani a gépem, de csak az FSX miatt ehhez most nincs kedvem
A másik játék, amit PC-n játszom a GTA IV, ahhoz viszont bőven elég a gépem, tehát csak ezért ennél nagyobb update-et nem eszközölnék. Amúgy valaki váltott Q6600-ról nagyobbra FSX miatt? Mit tapasztalt? Most 3 GHz-en fut 8 GB RAM társaságában, szétoptimalizálva és SSD-ről, egész jó
FPS értékeket nem tudok, úgysem mérvadó, ha megközelítéskor és leszálláskor akad szét 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Azt tudom, hogy annyira nagyon-nagyon-nagy változást nem tapasztaltam hosszú távon SSD-re váltás után, mint megálmodtam