- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok! Van egy leírás, amit nem értek a Rod Machado féle virtuális tanfolyamon (nem az angollal van a gond). Az oldalszélben való leszállásról szóló fejezetben van a "crabbing" nevű technika is leírva, és több dolog sem derül ki számomra a szövegből. Ugye azt írja, hogy forduljunk a szél irányéba szép fokozatosan, eddig világos, amivel gondom van, az az, ami ezután következik. Ugyanúgy döntve tartom a szárnyakat a csűrőlapokkal, vagy csak a "rudder"-el tartom ilyen döntött helyzetben a gépet, és a csűrőket csak fordulásra használom? Az se világos, hogy mi a kívánt pozíció; a gépnek vízszintesben kell-e maradnia a befordulás után, és csak a menetirány-orr között keletkezik egy, a szélerősségtől függő szög a két dimenziós, talajjal párhuzamos metszetben, vagy a gép a befordítás után is megdőlve marad.
Az egyik későbbi ábrán egy kabinbelsős ábra van, ezen nincs bedöntés, tehát gondolom a csűrőket csak a befordításra kell használni, utána pedig csak ellentartani a szélnek a pedálokkal, de nem vagyok benne biztos.Bocsánat, hogy sok angol szót írtam, de sajnos nem tudom a pontos magyar megfelőiket, ezért így legalább egyértelmű, amit írok

Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest