- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Basszus, pont a válaszom után halt be az oldal...

Szóval, szerintem ilyet senki sem mondott, de azért ismételnem kell önmagam, hogy üres a táj nagyon. Nézd meg EZT a képet és főleg a háttérre koncentrálj. Én szeretem ha egy kicsit zsufibb az egész háttér. Amúgy teljesen tökéletes az FS9, az FPS-ről nem is beszélve...
Más: Ismertétek FS9 alatt Emma Fieldet? Aki nem, annak kötelező, főleg haverokkal. Mi brutálisan sokat repültünk ott, sokszor online, miközben néztük a seattlei le- és felszálló gépeket. Nagyon hangulatos kis repülőtér, sajnos FSX alá már nem jött ki. DE! Itt van jó öreg Kozma barátunk, aki ugye csinálta LHBP-t és többek között az övé volt a Jövő Házában a szimulátor, ami anno az egyik szobájában állt. Namármost ő csinált most egy ILYET. Nézzétek meg a videót, totál jópofa. Sajnos a 747-el én nem tudnék leszállni, de azért ismerve a Mester munkáit azt mondom, hogy az FPS nem lehet valami hatalmas, hacsak nem a NASA egyik gépén játszol.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asztali PC , i7 13700K , RTX 5070 , 32GB RAM , 1,5TB SSD
- Lenovo ThinkPad E590 / Intel Core i7 8GEN / 16gb ram / AMD 2gb dedikált / 500gb NvMe / Vil MAGYAR B
- Asus TUF Ryzen 7 6800HS NVIDIA RTX3050Ti 17.3 FHD 144Hz WiFi6 Windows11 gamer laptop
- S21 Dobozában 128/8
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest