- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Kosztinho
üzenetére
Én is azt hiszem,hogy más lesz, kis változatosság. Most hétvégén neki is látok a gyors útvonaltervezésnek és az indulásnak, igyekszem valamere az északi tájak felé is tenni egy kitérőt, legalább a hideg illúziója miatt,
csak a gépet nem döntöttem még el, de azt hiszem a Carenado Piper Warrior II.lesz. Úgy tervezem, hogy kora hajnali indulást fogok eszközölni a (remélhetőleg) hangulatos kezdeti fényviszonyok miatt. 
Cypress: Köszönjük a képeket, nagyon szép lesz ez a madár, csak kérdés,hogy végül mikor?

Azt hiszem,hogy a PMDG ennél a projektnél kicsit elveszett a részletekben, bár a hello kittys panel az nagyot üt.
Azonban a képeket nézve, amiken majdhogynem a kosz is látszik a kapcsolókon, komolyan tartok egy elképesztő gépigénytől, mert a jelenlegi állás szerint el nem tudom képzelni,hogy egy ennyire részletes cucc ne vágja a pincébe az fps-t.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak a gépet nem döntöttem még el, de azt hiszem a Carenado Piper Warrior II.lesz. Úgy tervezem, hogy kora hajnali indulást fogok eszközölni a (remélhetőleg) hangulatos kezdeti fényviszonyok miatt. 
Azonban a képeket nézve, amiken majdhogynem a kosz is látszik a kapcsolókon, komolyan tartok egy elképesztő gépigénytől, mert a jelenlegi állás szerint el nem tudom képzelni,hogy egy ennyire részletes cucc ne vágja a pincébe az fps-t.....