Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Nincs szerintem semmi gond a 775-tel, ha csupán FS9 szempont (bár te FSX-szezel, azt meg annyira nem ismertem még ki, hogy részletesen lássam a gépigényét). FS9-hez még most is bőven elég szerintem egy 4 GHz-re húzott E8xxx proci, lehetőleg minnél gyorsabb ramokkal, talán már jobbak a DDR3-asok, minimum 2x2 GB-vel, VGA-ból pedig az említett GTX260-GTX275-GTX280. A GTX285 már felesleges luxus, bár a kisebb csíkszélesség miatt kevésbé melegszik, s nem is fogyaszt olyan vészesen. A többi hardverelem meg úgyis ugyanaz, mint i7 esetében. A quad proci egyelőre tényleg felesleges, csak akkor jó, ha stabil magas frekin tud futni, s akkor jól jön a több mag, mert egy W7 alatt el lehet osztani magok között az egyéb szükséges progikat.
(Mellesleg nekem a húsvéti vidéki látogatásom pont egyhetesre sikeredett (két órája értem vissza Pestre). Az autó miatt. Mikor leértem a múlt héten, az új M6 autópálya utolsó pár kilométerén szállt el az autón egy ékszíjfeszítőgörgő (teljesen megolvadt és beékelődött), majd ledobta az ékszíjat. Töltés elment, víz azonnal felforrt, elment a hidraulika, a kormányszervo és természetesen a klíma is (amit persze abban a pillanatban leszartam). Tegnap estére sikerült megszerelni az autót, mert reggelre jött meg az alkatrész pestről, s senki nem vállalta a Merci A-osztály javítását, ugyanis a szerelők szerint képetelenség ilyen autót javítani, csak akkor kerülhet vissza az ékszíj, ha kiszedik a motort. Nos végül is sikerült keríteni egy műhelyt, ahol félóra alatt fenn volt a görgő és az ékszíj, s újra tökéletes volt a kocsi. A két pluszpoén: a korábbi görgő azért állt be, mert egy jóval rövidebb ékszíjat eröltettek fel a kocsira, ami persze a feszítőgörgőt terhelte leginkább. A másik, hogy itt Pesten, a lakásomtól 300 méterre van a Mercedes központi szervize, ahol nagyon jóban vagyok mindenkivel...
- ez idő alatt vidéken kényszerpihentem, s még csak nem is repülhettem...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- ez idő alatt vidéken kényszerpihentem, s még csak nem is repülhettem...
)