Hirdetés
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
ma nevettem, amikor valahol EGLL körzetében valaki feltette a nagy kérdést (UNICOM-on): witch is better VATSIM or IVAO?
a válasz természetesen egyhangú volt, és azt hiszem ez a másik hálózaton se lett volna másképp... egyetlen indoklás volt a jópár "VATSIM" üzi mellett, hogy az kicsit profibb/komolyabb/nem-tudom-már-milyen-jelzőt-használtak... de szerintem a kérdező sem gondolta, hogy bárki is a másikat ajánlaná, hisz akkor ő is ott repülne (függetlenül attól, hogy épp melyiken kérdezte)...Pest jó volt
csak kegyetlenül el tudom rontani az approach-ot, meg a leszállást
kicsit leestem a glide-ról, mert korán és nagyon belassítottam (túlkorrigáltam a wilco betegséget)...
gyakorlatilag x-ray lett volna belőle, de inkább kinyomtam az autobrake-t rögtön a földet érés után... nem akartam feltűnősködni 
hólapátolás: szeretek havat lapátolni, de ez most értelmetlennek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a válasz természetesen egyhangú volt, és azt hiszem ez a másik hálózaton se lett volna másképp... egyetlen indoklás volt a jópár "VATSIM" üzi mellett, hogy az kicsit profibb/komolyabb/nem-tudom-már-milyen-jelzőt-használtak... de szerintem a kérdező sem gondolta, hogy bárki is a másikat ajánlaná, hisz akkor ő is ott repülne (függetlenül attól, hogy épp melyiken kérdezte)...
kicsit leestem a glide-ról, mert korán és nagyon belassítottam (túlkorrigáltam a wilco betegséget)...