Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sheep

addikt

válasz nonsen5e #18738 üzenetére

Szia,
    én is elfelejtettem frissíteni, már lecseréltem egy 4090-re, de elég sokáig használtam a 3080-ast. És persze a procitól is sok függ, főleg FS-ben.
    Én azt ajánlanám hogy ha csak szimre használod akkor egy Reverb G2-t keress használtan, annál jobbat nem találsz. Sokan mondják hogy kicsi a sweet spot ami igaz, de ez pl. engem sosem zavart mert úgy fel tudom húzni a grafikát hogy nem probléma.
    A standalone wifis hmd-ket azért nem ajánlanám szimre mert azokhoz tényleg kell a 4090 hogy kihozd belőlük a maximumot, anélkül szenvedés lesz, de egy használt Quest 2-t esetleg meg lehet próbálni és legfeljebb eladod ha nem jön be.
    A 3080 elég erős kártya, kompromisszumokkal jó képminőséget be lehet lőni vele ha használod az openxr toolkitet is (ffv, felskálázás), szerencsére jól be lehet skálázni a grafikát.
    3080-nal kb. minden műszert normálisan láttam a fülkében, a digitális/analóg cuccokat is, a perifériákon nem de kicsit oldalra fordítod a fejed és okés az is.
    Leszálláskor tisztán látszik a papi, a 737 pfd-n le tudtam olvasni a segesség/magasság adatokat, stb. A kisebb gépeken látod a sebesség mutatót és az értékeket, mondjuk a barometrikus nyomást nem , ahhoz közel kell hajolni.
    Azt azért hozzátenném hogy a legjobb döntésem volt a 3080-ast lecserélni egy 4090-re. Tudom hogy baromi drága és nem sokan engedhetik meg, de majdnem maxra tudtam rakni a grafikát, nincs felskálázás, baromi élesen kirajzolódik minden, mintha egy másik játék lenne. Teljesen lesokkolt mennyire erős kártya és mennyire jó vr-ban (most már csak egy új headset kellene ami jobb lencséket használ, de egyelőre nem találok olyat amire jó szívvel lecserélném a Reverbet).

Új hozzászólás Aktív témák