- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehog9780
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Szuper. Valami ilyesmit kerestem. Már kezdem is az olvasást. A SID/STAR eljárások megvannak. Az offline repülés úgymond megyeget.
Az útvonal tervezésnél RouteFinder-t és/vagy Online Flight Planner-t szoktam használni. Most próbálgatom az Aivlasoft EFB 2-t. Erre ugye van 30 napos próba verzió. Nálam valamiért nem csatlakozik a szimulátorhoz és nem viszi át a flight plan-t. (Lehet, hogy csak online módban működik?) Amit jó lenne megtanulni és begyakorolni, hogy ha az ATC utasít irányváltoztatásra, ereszkedésre, emelkedésre, akkor azt szépen rutinosan teljesíteni. De ez gondlom gyakorlás kérdése.
Ami miatt most vakarom a fejem: Az elmúlt hétvégén volt 3 repülésem LHBP-re. ebből 2x belekentem a 737-es a 31R-be.Még nem tudom mit rontottam el. Minimumnak 600-at adtam meg. Lehet, hogy a joystick? Gembird no name
Ti használtok Yoke-ot? Ha igen akkor melyik változat? Érdemes invesztálni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Pixel 7 értékelésre vár
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest