- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cypresss
üzenetére

De! Tökéletesen igazad van!

Néha én is megrettenek magamtól! Az a helyzet, hogy semmi más (hobbim, szenvedélyem, szokásom ) vágyam nincs...
Annak idején (hozzáteszem, hogy a szerencsének is köszönhetően) sikerült bejutnom a Malév oktatási központba és úgy nézet ki, hogy megnyílnak lehetőségek a számomra, de sajnos a Malév össze dőlt és a lehetőségek szerte foszlottak, de az akkor szerzett 12 óra, amit a B737 B1 oldalon tölthettem, baromi mély nyomokat hagyott bennem!
Mivel már nem vagyok mai gyerek, sajnos az hogy egy B737 re felkerüljek 20-25 millának kellene együtt lenni...
Azért amikor tudok, repülök és részt próbálok venni minden olyan lehetőségen, amit pilóta barátaim lehetővé tesznek!
Pl augusztusban Beechjet400A vészhelyzeti tesztrepülésen volt szerencsém részt venni!
Brutál jó volt!
Az kis szar, egy csővel is úgy megy felfelé, mintha húznák!
Ja és ott a kép sem laggól!
Akit érdekel itt egy [videó] a felszállásról. Közvetlen elemelkedés után a vizsgáztató lekapcsol egy csövet! Először azt hittem, hogy valahova Heim Pál gyerek korházhoz fogunk esni
de nem...
Vissza térve a laggoláshoz! Nálam sokkal jobban akadozik, mint gondolnád. Vannak videok, amik majdnem tökéletesek és sokkal gyengébb hardverekkel. Arról nem is beszélve, hogy az FS9-nél is csak 40 az fps-m és az is laggol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem...