- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenkoG
csendes tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Off topic, zárásként:
A múlt héten megfogalmaztam a jogtisztaságra vonatkozóan néhány gondolatot. Köszönöm Cypress kolléga "méltatását", ámde hozzá kell fűzzek megint néhány dolgot.
1.Nem, nem vagyok a szoftverrendőrségnek/adó/egyéb hatóságnak és/vagy szervezetnek sem tagja. A reülőszimulátoros közösségnek vagyok a tagja.
2. A megfogalmazott vélemény a sajátom. Teljesen. Két dolgot nagyon jól megtanultam (a saját káromon is): tetszik, a holmi, szeretném, de első körben a pénztárca dönt. A második: a virágboltos árakkal senki nem versenyezhet :-)) De ha valaki a virágboltban vásárol, lelke rajta, ha tudok technikailag tanáccsal vagy közreműködéssel segíteni, azt szívesen megteszem.
On topic:Csinálok pár jó kis screenshotot és feltöltöm ide. Előre is köszi.
BenkoG
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs