Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
Sziasztok!
Ismét egy kis segítséget kérnék tőletek, elsősorban Cypress barátunktól, de aki tud segítsen kérlek benneteket.
Arról van szó, hogy lett nekem egy PMDG 738 NGX gépem az FSX- hez. Na mármost az egyik problémám, hogy nelókem még 5:4 -es monitorom van (jobban is szeretem egyébként), de a repcsi 2D panelje tozítva, hosszában nyújtott formában jelenik meg, ami nem csak azért zavar, hogy nem túl esztétikus, hanem mert a plusz rész a kilátás legalább 50 százalékát elveszi. Lehet mondani, hogy használjak 3D nézetet.. igaz lenne ez, ha az én régi nem túl erős gépem 3D nézetben nem 8-10 fps-t produkálna, ami ugyebár élvezhetetlen. 2D nézetben, ha nincs mondjuk kiegészítő scenery, és nem túl bonyolult a táj, fel tud menni akár 20 fps-re is, ami már mondjuk elfogadható.
Valahol olvastam illetve mondták is nekem, hogy ezen a gond az SP1. telepítése segíthet. Tekintve, hogy igen gyér angol tudásom van (inkább konvergál a 0-hoz) egyedül sehogy sem tudom kibogarászni, hogy segít-e ez a problémán, illetve jól értem-e, hogy lehet-e egyáltalán segíteni ezen. a másik, hogy ez a repülőgép SP1-e? A kérdés feltevéséből kiolvasható, hogy nem sokat értek a szimulátor belső világából...
Ha van valami ötletek, segítsetek kérlek benneteket, hogy élvezhessem az FSX tájait megtoldva FTX -el...
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Battlefield 6
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest