Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Nektek is sokszor kell újrakezdeni a versenyeket? Nekem ez túl frusztráló...
-
$p@rr0w
őstag
Catalystban always off-ra lehet rakni a v-sync-et 60hz-en meg ne játssz, mert kifolyik a szemed...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Naná hogy a tied.
Viccet félretéve tényleg illik megbecsülni más munkáját, ha ez pont nem is tetszik, de biztosan van amit szívesen megvennél (félévente pár olcsóbb eredeti szoftver senkinek nem lehet megterhelő...).
-
$p@rr0w
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
A reggeli hírekből: Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a Duna partra, ahol egy eddig azonosítatlan holttestet találtak, az áldozatot egy brutális rituálé keretében végezték ki, a bőrébe különféle spirituális jeleket véstek, a vérét pedig kifolyatták, majd savas tartályba merítették. A környékbelieket is megdöbbentette a szeánszhoz hasonló rituális gyilkosság amelyet egy eddig ismeretlen szekta a "Prohardver FlatOut Ultimate Carnage topic" vállalt magára. És most az időjárásról...

-
$p@rr0w
őstag
Hali! Nos én ma délelőtt próbáltam ki és nekem nagyon tetszik, az előző két részt is próbáltam, csak akkor mindig épp mással játszottam, és nem kötöttek le így azokhoz nem tudok igazán viszonyítani, bár mindegyik tetszett, valószínű ez lesz az első amit végig is játszok (ha csak nem jön valami meg jobb
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest