- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sinesol
veterán
Igaz az alaplapnak van külön hűtője rá és nálam is csak 3.0 módban megy, de nem tűnik nagyon melegedősnek. 36 foknál még nem volt melegebb, most ránézve 26 fokos.
A 3.0 mód hátrányával nem biztos, hogy egyetértek, mivel az átlagember nem túl gyakran másol/ír nagy fájlokat, így kevésbé releváns a nyers irási/olvasási sebesség, sokkal többet számit napi használatban az iops, a milliónyi kis fájlművelet, ahol szerintem nem biztos, hogy hátrányt jelent a korábbi pci express szabvány. Nálam egy Samsung 860evo-t váltott, az sem egy rossz darab, de mégis jelentős a különbség felhasználói élmény, reszponzivitás terén és hát ez az, amiert ssd-t vesz az ember. -
jambiyya
őstag
Másik gépben is lassú volt. SDOK-al nézve a partition alignments-nél hibát jelzett. Lemezkezelőben töröltem a partíciót és GPT-ről MBR-re váltottam. Most ezt írja: "Correct on all partition [MBR]".
Visszatettem az én gépembe, és most jónak tűnik. Nem tudom mitől javult meg, mert az utóbbi pár hétben lassult le, de a kezdetektől GPT volt. -
jambiyya
őstag
Ha jobban megnézed az alsó zöld részt, a task managerben is 1MB, csak van egy vonal 7-nél.
2023 októberi, szóval garis. Amilyen a formám, a boltban majd nem produkál hibát.
Most lementek mindent róla, remélem reggelig végez.
Van itthon egy másik PC, átrakom abba, hátha. Ez jó tipp, köszi, kíváncsi is vagyok.
Az a fura amúgy, hogy semmilyen hibaüzi nincs, csak lassú. És ez ugye akkor van, ha a rajta lévő dolgokat olvasom, ha írok rá az gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest