- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz
TommyGun #8615 üzenetére
Egy CrystalDiscMark teljes teszt kb. 50gigát eszik. Gondolom, minden windows szolgáltatás be van kapcsolva, valamennyit ezek is írnak. Biztosan új rendszert is telepítesz 3-4 havonta, úgyhogy megértem, ha nyugtalanít a tudat, hogy a jelenlegi tempóval már csak ~35 év van hátra az SSD-d élettartamából...
-
baboss
őstag
válasz
TommyGun #8252 üzenetére
Ezt az írást találtam róla angolul Google fordítót használtam hozzá. Elég részletesen leírnak mindent ,de nekem kínaiul van.[link]
Bodor
Mi van akkor ha a HDD elszáll.Lehet hozzá kapni ?AZ utóbbi 3 évben 3 HDD ment nálam tönkre.Mindig a kondícióval volt gond,pedig csak adatok tárolására használtam.Filmek voltak rajta. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TommyGun #8204 üzenetére
Ha rendszer lemezként használod akkor 4K-s sebességre menj rá, mert az OS inkább ezeket a kis fileméretekkel dolgozik. Viszont ha pl sokat tömörítesz akkor a nagy szekvenciális írást/olvasásra menj rá.
Ez csak egy teszt progi, azért rendszer szintű következtetést nem érdemes levonni belőle, inkább csak támpontként kezeld. Valószínűleg az eltérő tömörítési (ki és be) sebességből is adódik a különbség.
mod:
fereg: Sata2-vel ez teljesen korrekt. Az enyém (V300 120G és Sata2) ennyit megy (ugyan korábbi verziós a teszt progi amivel mértem):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest