-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
Solfrutta #29096 üzenetére
Ez is 1.1-es, legújabb BIOS (ami nagyon ostoba az asusokhoz képes). Letiltottam az IDE vezérlőt és "Enhanced"-et állítottam be de nem ment az AHCI. Kipróbálom a többi variációt is.
Doky586: élet az van csak az a kérdés hogy az SSD mit szól hozzá
Az összefoglalóba mindig belenézek de elsősorban nem a TRIM foglalkoztatott mivel van olyan lapom amiben működik viszont az AHCI egyikben sem. -
Raymond
titán
válasz
Solfrutta #25475 üzenetére
A Media Wearout Indicator 98-on OKs azzal a kb. 12TB NAND write-al.
Media Wearout Indicator
This attribute reports the number of cycles the NAND media has undergone. The normalized value declines linearly from 100 to 1 as the average erase cycle count increases from 0 to the maximum rated cycles. Once the normalized value reaches 1, the number will not decrease, although it is likely that significant additional wear can be put on the device
120GB x ~5000 ujrairas = ~600TB = minden ~6TB NAND write-al lejebb megy az ertek egyel
Az a 16 nap power-on time erdekes, lehet amikor DevSleep (vagy akar sima Sleep) modban van akkor azt nem szamolja. Nem neztem utanna, csak egy tipp.
-
Fejlesztő13
tag
válasz
Solfrutta #24782 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy leírtad! Régóta felfigyeltem a jelenségre de a programon belüli cache áthelyezésnél én sem tudtam többet csinálni ami nagyjából semmit nem ért. Tény, hogy aktív használat mellett tényleg képes sokat írni a Spotify de nem izgatott a dolog mivel Intel 530-asom van ami nagyon tartós és 1,1 év után 6,1 TB írás van rajta vagyis ha így haladok örök élet lesz. Ettől függetlenül most elvégeztem a leírtakat mert ettől aztán nem lesz lassabb semmivel. -
törölt tag
válasz
Solfrutta #24782 üzenetére
Spotify akkor se csinalna ilyen oruletes irast. Nekem csak a Win10 csinalt 500gb iras, es olvasast, es a tobbiek szerint is ez normalis volt.
A napi 10-20gb iras is normalis, felesleges ezen fennakadni.
Egyebkent megcsinaltam ezt a Spotifyos modositast, de ugyanugy szemetel a C meghajton, es egyszerre a D meghajton is, szuper..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest