- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Doky586
félisten
válasz
helkis #21704 üzenetére
Tehát akitől vetted amikor látta hogy nem müxik, inkább jelentős veszteséggel eladta neked ahelyett hogy kicseréltette volna vagy visszakéri az egész összeget..
Te pedig rengeteg pénzt adtál egy állítólag teljesen működésképtelen valamiért (csak később sikerült véletlen megjavítanod).
Velem nem üzletelnél? Küldesz egy csomó pénzt nekem, én meg küldök neked valami üzemképtelen dolgot.. -
válasz
helkis #21701 üzenetére
Há' hol vetted ezt a meghajtót, az IKEA-ban bammeg?
Mert gondolom akkor kaptál hozzá egy nyák-ot, kapcsolási rajzot, alkoholos filcet, hígított sósavat, alkatrészhegyeket, meg egy úttörő műszerészpáka készletet is...Na viccet félretéve régen vissza kellett volna küldened a feladónak, mert így (Samsung gari amúgy sincs rá, mert OEM), még azt a nyamvadt 1 év garit is buktad és (bár épp nem tudom mennyiért vetted, mert csak ezen a héten 1 tucat versenyző keresett meg ezen modell kapcsán) 40-50K-t nem dobnék ki egy OEM SSD-ért az ablakon (amihez a Samsung semmi támogatást nem ad...)
-
-
válasz
helkis #21626 üzenetére
Nem lehet más FW rátenni. Mármint mit felejtsél el, a FW "cserét" vagy a SM951-t?
(Mondjuk a legjobb az lenne ha mindkettőt)
Azt megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted? (nem tisztem más zsebében kotorászni, de elnézve az adatlapodat, az a 8-10K plusz, amivel többe kerül a 950 Pro, talán nem okozott volna anyagi gondot számodra)UI: Az alaplapod pontos típusát azért megadhatnád.
-
válasz
helkis #21624 üzenetére
Itt nem a deszkák a ludasak a dologban(legalábbis döntő többségben), hanem az OEM SSD (anno HP OEM masinákban kezdték el forgalmazni)...
A 950 Pro-val (nem OEM) nincs ilyen gond (persze BIOS frissítés szükséges lehet itt is, de azután eddig még mind ment rendesen, olyan deszkába még nem futottam bele, ami ne kezelte volna) -
válasz
helkis #21622 üzenetére
Úgy látszik ezen év végén sláger lesz az SM951 OEM (sajnos
).
(OEM-t nem veszünk, alapszabály, csak ha bevállalja a user, hogy nem a Samsung adja a támogatást, meg semmilyen szoftvert sem...)Sajnos nem Te vagy az első ezzel a problémával, annyit tehetsz, hogy BIOS-t frissítesz és próba.
(SSD-hez Firmware nincs, mert nem készít a Samsung hozzá, Magician-al sem tudnád frissíteni)UI: Természetesen BIOS frissítést csak saját felelősségre elkövetni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest