Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #35199 üzenetére
Nem néztem részletesen, csak tettem 2 napja egy új SSD-t a laptopomba (mert a hagyományos DJ CD/USB lejátszókról áttértem szoftvervezérlőre ([link]), amihez csak Windows és Mac támogatás van, így részben át-, illetve visszakényszerültem Ubunturól Windows 10-re) és dobta a Magician a frissítést, amihez persze telepíteni kellett előtte a Windowst és akkor már illesztett és jórészt belakott rendszer volt.
(Azért új SSD, mert azt nem akartam formázni, amin az Ubuntu van, hogy bármikor visszatehető legyen, ha arra van szükségem.)
A feleségem laptopjában május óta van 860 EVO, de azóta nem volt frissítve - az ő rendszerét nem lenne egyszerű újrahúzni a sok céges alkalmazás és konfiguráció miatt -, így bátorkodtam utána arra is ráengedni, ha már eddig nem volt eszemben.
RVT02B6Q a firmware verziója, a részletek passz, nem néztem annyira utána, de nem is néhány napos frissről van szó, ahogy nézem.
Nem annyira rossz az szerintem, ha frissítést adnak ki, amelyik gyártó nem teszi, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is lenne mit javítani.
Nagyon jó szériának tartom a 860-ast, még ha nincs is azzal több éves tapasztalat, de nem véletlenül vettem a Crucial MX300(/500) után/helyett a saját laptopomba is ilyet, pedig az említett két MX-et is a jobbak közé sorolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Sandisk 1TB SD kártya
- 2TB Samsung M3 Portable külső merevlemez HDD 100/99
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest