Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
iff
senior tag
válasz
Hunork
üzenetére
Szia!
Nekem ez a "Silikon Power SSD MLC E20" van. Szerencsére semmi kék halál meg más gond nem volt.Alaplap átkapcsolva AHCI, friss ropogós Win7 telepítve. Meg ezeket megcsináltam, majd használom. A tesztekkel már nem törődök, csak használom és kész. 110 bekapcsolás és 682 munka idő telt el amióta megvettem. itt van amit teszteltem róla. a 250MB/s olvasás az helytálló, de a 230MB/S írás az nem, mert 90 MB/s vagy max amit mértem 110 MB/s volt az írás. Olvasás 256MB/s. Mondjuk itt meg az olvasás nem reális.
Megbízható, ajánlani tudom. -
iff
senior tag
Nálam is volt ciripelés vagy is inkább zúgás.Friss win 7 dríver felrakva, majd egyszer csak zúgás hallatszik. A bill. hang szabályzóját megnyomtam és elhallgatott, kis idő múlva előjött megint, gomb nyomás és nem hallatszik.Ez akkor volt zavaró, amikor csend és nem volt hallgatva.Nem tudtam,hogy mi lehet.A hangkártya driverét leszedtem és ahogy a win 7 felismerte úgy hagytam most nincs zúgás de állítani nem tudom pl.: fülhallgató kimenet. Legalább nem zúg. Először az alaplapra gondoltam ill. ssd stb. Alaplap: asus P8H61-M LX2.A win7-é jobb mint az alaplap telepítőjének?
-
iff
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Akkor inkább nem nézem ezekkel a progikkal többet. Problémám nem volt eddig az ssd-vel.Annyit vettem észre,hogy friss telepítéskor az indításkor nagyon gyorsan bejött a win7.Most, mintha pár mp-re "megállna" az ssd bootoláskor, de ezt a win7-nek tudom be, mert valamikor visszaáll és "dolgozik" végig az SSD.
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Ez miért lehet,hogy a HD Sentinel 98%-ot az SSD Life 95%
, CristalDiskInfo meg 100%-ot mutat?Kábelt cseréltem és akkor a HDS-nél 100%-ra visszament,de most újra 98%-os.Ami aggaszt az a 95%. Honnan lehet megtudni,hogy ha elhasználódott az SSD, de egy 2 hónapos elhasználódna az elég durva lenne.Ráadásul nincs is agyon nyüstölve.Mikor lehet reklamálni esetleg egy cserére?
-
iff
senior tag
silikon power elvileg olvasás 250MB/s az írás 230MB/s kellene lennie.Az olvasás az okés,de az írás az nem és nem tudom,hogy miért.A beállításokat megcsináltam ahci win7 stb... Hőmérséglet 40C mindig, az SSDLife először 100% mutatott most 98 (volt, hogy 1 évet írt élettartamra) ill. HD Sentinel 99%-os majd, egy újabbal 3.30 már 100% mutat
.Ez az írási sebesség aggaszt egy kicsit azért 100 fölött lehetne, eddig a max amit mértem az 82MB/s-volt. 

-
iff
senior tag
Csináltam pár tesztet az SSD-ről.Érdekes,hogy 40C ill. volt már 60C-os.Nem kellene hűvösebb lenni a winyonál?Érdekes az írási sebesség, mert szerintem ez a 40 és 60 nem jó.Sokkal gyorsabbnak érzem.Volt már 120 és 180 MB/s is a teszt alapján.Olvasás az (257MB/s)okés.Elvileg 250 olvasás és 230 írás a max érték [link].Csak pár napja van meg, de a gép indulása valami csodás brutál gyorsan áll fel a rendszer.
Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, CristalDiskInfo meg 100%-ot mutat?Kábelt cseréltem és akkor a HDS-nél 100%-ra visszament,de most újra 98%-os.Ami aggaszt az a 95%. Honnan lehet megtudni,hogy ha elhasználódott az SSD, de egy 2 hónapos elhasználódna az elég durva lenne.Ráadásul nincs is agyon nyüstölve.Mikor lehet reklamálni esetleg egy cserére?
.Ez az írási sebesség aggaszt egy kicsit azért 100 fölött lehetne, eddig a max amit mértem az 82MB/s-volt.