- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Guszti #37795 üzenetére
De Ő a Vertex3 és a Samsung 830 között vacillált, a kérdése e kettőre szólt! Én arra válaszoltam. Fórumos árakat, és himi-humi garanciás eladókat nem szoktam figyelembe venni.
(#37793) dik : na, ennek örülök. Mindenki isteníti a Samut, nincs is baj vele, de nem jobb mint a társai, csak jó a marketingje. Így járunk majd a Vertex 4-el is talán...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Guszti #37632 üzenetére
hát ez intel q6600 oc 3.2Ghz és 1600 as corsair vengeance ramok
persze az új i7 bődületesen erős
de nekem most az ivy bridgere fáj a fogam csak sajnálok annyi pénzt ráBogyo hát az neméppen menne
azért kéne az a megodldás mait mnodtam
különben sztem már van iylen biztos nem nekem pattant ki először a fejemből -
attila9988
őstag
válasz
Guszti #37606 üzenetére
Azt nem értem minek a ramdrive. Szerintem ilyesmire nem nagyon jó, hacsak nincs vagy 30gb ramod.
Ellenben az os sebességével kapcsolatban nincs igazad. Ki is próbáltam ezzel a meghajtóval is, és egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. Ennek oka az lehet, hogy a jól bejáratott rendszerem a prefetch miatt eddig is behúzta a ramba amit be kellett neki, és utána alig nyúlt a rendszerlemezhez. Ezzel szemben a programokra meg várni kell valamivel többet, pedig ott jönne ki igazán a lények, hiszen azok használat után jórészt törlődnek a ramból, mert kell a hely a másik programnak amit épp be akarok tölteni.
Azzal hogy a 60gb csupa hasznos programmal van tele, sokkal többet nyerek, mint az os -el. Persze ez nem azt jelenti hogy egy pl 200 gb -os lemez esetében azt nem lehet rátenni, hanem csak azt, hogy ha választani kell, akkor nem biztos hogy az os -el jársz a legjobban, főleg hogy az ssd megbízhatósága fasorba sincs egy hdd -hez képest. Ez a dolog meg addig nem is fog változni, amíg vacak NAND MLC -t használnak hozzá. Majd ha jön valami ettől sokkal ütősebb, akkor lehet majd megéri a hdd -t nyugdíjazni, de addig biztosan nem. Elvileg van 3 - 4 jelentkező a normális ssd -k megalkotásához, de egyik sem érett meg a piaci bevezetésre.
Én meg addig is naponta akár 40gb -ot is megmozgathatok a lemezeken akár apró kis pár kb méretűekből is...
A browser cache is azért van mert kell, nem viccből.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest