Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
petakpa1
üzenetére
Előző kérés tárgytalan, mert a csereként kapott bontatlan OCZ Petrol is hibás. Ugyanúgy nem látja a gép, nemcsak az enyém, hanem a szervízé se
Ezek után Petrol-t senkinek nem ajánlom, bár lehet, hogy csak én voltam peches.Hétfőn csere lesz egy Samsung 830 Basicre. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy mivel ugye a Win XP nem támogat TRIM-et Samsung 830 ban meg nincs Background garbage collection, egy idő után be fog lassulni a cucc.
Erről azt olvastam, hogy létezik valami szoftver (sőt valaki be is linkelte ide, korábban csak nem találom
), ami Win XP alatt pótolja a TRIM-et. Jól emlékszem? Be tudná linkelni valaki, ismét hogy mi ez, mit is kell majd pontosan csinálnom? -
válasz
petakpa1
üzenetére
Tápra gondoltam a púpos kondinál.
Nem kevés, ez biztos, de nem is olyan a hiba ami arra utalna, hanem meghibásodott tápra.
De mondom, egyáltalán nem biztos hogy a táv-tippelésnek sok köze van a valósághoz, csak ez ugrott be elsőre ("lekapcsolt táp mellett benyomni a bekapcs gombot, ilyenkor az alaplap teljesen kisül" - a táp is
"(alaplapi led is kialszik), majd tápkapcs vissza és bekapcs, na ilyenkor már indul", ezt olvasva) -
lacko22
aktív tag
válasz
petakpa1
üzenetére
Hello. Nekem Ocz Agility 3 -assal volt hasonló tapasztalatom, annyi gond volt hogy nem volt AHCI támogatás az alaplapomon csak IDE mód, meg persze Sata II volt az alaplapon, az Agility pedig Sata III-as. Megfagyott elindult leállt nem látta az eszközt a lap. Most ugyanez az SSD- Ahci-s megfelelő AHCI támogatású alaplappal hiba nélkül működik, persze neked nem biztos hogy ez a baja csak hátha... Kérdés, Winchesterrel nem próbáltad? Azzal is ezt csinálja?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa EVO
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Fűnyíró topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek után Petrol-t senkinek nem ajánlom, bár lehet, hogy csak én voltam peches.
), ami Win XP alatt pótolja a TRIM-et. Jól emlékszem? Be tudná linkelni valaki, ismét hogy mi ez, mit is kell majd pontosan csinálnom?

"(alaplapi led is kialszik), majd tápkapcs vissza és bekapcs, na ilyenkor már indul", ezt olvasva)