- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lacko22 #38233 üzenetére
kakapcsoltam a natív sata módot. Egyelőre egyszer sem tapasztaltam a korábbi lagot, pedig már előtte az újratelepítés ellenére is újra 2 percenként fagyott a gép...
Szóval lehet csak ennyi a megoldás. TRIM-et továbbra is kiírja a disk infó, hogy be van kapcsolva, szóval semmi hátrányát nem látom a dolognakEgyébként nekem ez az ssd csak 200mb-vel olvas szekvenciálisan... bár gondolom a sata vezérlő fogja vissza
-
petakpa1
őstag
válasz
lacko22 #36954 üzenetére
Lap vaci új AMD A75 chipsetes, sata III támogatással. AHCI módban megy természetesen. Próbáltam úgy is, hogy a biosban visszakapcsoltam sata II-re de az sem segített
Más winchesterem nincs, illetve egy 80 GB-os ide Maxtor Abit seriell ide2sata átalakítóval. Azzal érdekes mód nincs gondja
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest