- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
#90933760 #40807 üzenetére
Miben nem érték utol a HDD-t? Nekem 3db Kingston SSD zörög a gépeimben és az azóta eltelt idő alatt korábban már belehalt a melóba legalább egy HDD. Minden tiszteletem a finommechanikának és elképzelhetetlen számomra az eddigi megbízhatósági rátájuk, de ettől nincs messze az SSD megbízhatósága, hiszen semmi olyan mechanikai elemet nem tartalmaz ami meghibásodhat, az elektronikai meghíbásodás meg hasonló a HDD-k elektronikájának a meghibásodási mutatóival. Az SSD-k eddigi legfőbb hibaforrása a működtető szoftver, ez pedig vezérlő típusoktól is függ és szerencsére FW frissítéssel orvosolható / SandForce/
.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#90933760 #40802 üzenetére
Hát nem tudom,lehet az pörgeti,de ahogy olvasom az tök természetes dolog,ugye az elhasználódással kapcsolatban.HDS ezeket írja ki nem tudom ebből mennyit meg mit lehet kinézni
Meg még egy kérdés ugye tudom ha valamit az ssd vagyis a c: meghajtóra telepítek ugye az az ssd-n végez dolgokat,de pl ha valamit a hdd d: meghajtóra rakok pl mint a játék vagy valami program,az kevésbé használja akkor a a c: ssd meghjatót?
-
janos666
nagyúr
válasz
#90933760 #40802 üzenetére
Attól függ melyik értéket olvassa. Van olyan SSD, ami külön mutatja a host és a tömörítés utáni NAND írásokat is. Nem tudom van-e olyan, ami a tényleges értékbe a háztető alatti adatmozgatásokat is beleszámolja a visszajelzett értékbe (kivéve persze a "Life Left" érték...).
-
attila9988
őstag
válasz
#90933760 #40637 üzenetére
És az áramszünetre hogy reagálnak? Heti 2-3 alkalommal kiesik a villany menet közben, sajnos ez itt ilyen.
Akkor az írási cache -t ne kapcsold be. Ilyen esetben ugyanis elég nagy az esélye hogy valami sérül. És ha pont valami rendszerkritikus állomány várakozik a rambuffer ben, akkor rosszul jársz. (Mellesleg ilyenkor is segíthet a rendszervisszaállítás, amit a nagyokosok kikapcsolnak
)
-
attila9988
őstag
-
vazzz
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest