Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Hogy ha a lapozófájlt HDD-re tetted, ( és valószínű, hogy 2 GB RAM mellett ezt használja is a WIN ), és a böngésző cache-t is , az mindenképpen lassabb használatot eredményez a programok indításakor és használatakor, mintha a gyors SSD-ről kellene elérni az adatokat.
Azt gondolom, hogy ha napi 10 GB írásnál kevesebb lesz az átlagod egy hónap után ( azért egy hónap után, mert gondolom akkor már nem telepítesz rá oprendszert, programokat, és nem terheled tesztekkel ) , akkor nagyon nagy nyugalommal tedd vissza a lapozófájlt, és minden cache-t az SSD-re.
-
Bodor
veterán
...az SSD-t nem akartam állandó írásokkal terhelni...
Így viszont pont azt a gyorsaságot veszted el, amit az SSD nyújtana.
Nem kell annyira kímélni azt az SSD-t.
A dolog egyszerű... Megnézed egy programmal, hogy mennyi írás történt eddíg az SSD-n adott időszak altt, és ha átlagos, akkor nyugodtan visszateheted az SSD-re a lapozófájlt, és a cache-t, mert nem fog ártani neki. SSD azért van, hogy használjuk.
-
-
fagy53
nagyúr
Nem akarok én senkire szívbajt hozni, pusztán statisztika az egész. A többségnek több tíz évig sem lesz baja vele, úthengerrel kell tönkretenni!
A gond ott van, hogy százalékosan sok baj van velük és a problémás esetek akár többszörösei lehetnek mint más márkáknak.
Tudom azt is, hogy a fórumokra rendszerint problémák miatt írnak, azt is tudom, hogy amiből rengeteget adnak el abból számszakilag több a hibás darab. A hibastatisztikát éppen ezért fajlagosan x eladott darabra kell értelmezni minden márka esetében, egy ilyen összehasonlítás esetén igazak amiket fentebb írtam. Soha nem gondoltam arra, hogy OCZ esetén nagy eséllyel hibás darabot fogok elhozni, de többszörös az esély erre mintha Samsungot vennék.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konteó topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Mikrotik routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A gond ott van, hogy százalékosan sok baj van velük és a problémás esetek akár többszörösei lehetnek mint más márkáknak.