- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Hogy ha a lapozófájlt HDD-re tetted, ( és valószínű, hogy 2 GB RAM mellett ezt használja is a WIN ), és a böngésző cache-t is , az mindenképpen lassabb használatot eredményez a programok indításakor és használatakor, mintha a gyors SSD-ről kellene elérni az adatokat.
Azt gondolom, hogy ha napi 10 GB írásnál kevesebb lesz az átlagod egy hónap után ( azért egy hónap után, mert gondolom akkor már nem telepítesz rá oprendszert, programokat, és nem terheled tesztekkel ) , akkor nagyon nagy nyugalommal tedd vissza a lapozófájlt, és minden cache-t az SSD-re.
-
Bodor
veterán
...az SSD-t nem akartam állandó írásokkal terhelni...
Így viszont pont azt a gyorsaságot veszted el, amit az SSD nyújtana.
Nem kell annyira kímélni azt az SSD-t.
A dolog egyszerű... Megnézed egy programmal, hogy mennyi írás történt eddíg az SSD-n adott időszak altt, és ha átlagos, akkor nyugodtan visszateheted az SSD-re a lapozófájlt, és a cache-t, mert nem fog ártani neki. SSD azért van, hogy használjuk.
-
-
fagy53
nagyúr
Nem akarok én senkire szívbajt hozni, pusztán statisztika az egész. A többségnek több tíz évig sem lesz baja vele, úthengerrel kell tönkretenni!
A gond ott van, hogy százalékosan sok baj van velük és a problémás esetek akár többszörösei lehetnek mint más márkáknak.
Tudom azt is, hogy a fórumokra rendszerint problémák miatt írnak, azt is tudom, hogy amiből rengeteget adnak el abból számszakilag több a hibás darab. A hibastatisztikát éppen ezért fajlagosan x eladott darabra kell értelmezni minden márka esetében, egy ilyen összehasonlítás esetén igazak amiket fentebb írtam. Soha nem gondoltam arra, hogy OCZ esetén nagy eséllyel hibás darabot fogok elhozni, de többszörös az esély erre mintha Samsungot vennék.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged