Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Hogy ha a lapozófájlt HDD-re tetted, ( és valószínű, hogy 2 GB RAM mellett ezt használja is a WIN ), és a böngésző cache-t is , az mindenképpen lassabb használatot eredményez a programok indításakor és használatakor, mintha a gyors SSD-ről kellene elérni az adatokat.
Azt gondolom, hogy ha napi 10 GB írásnál kevesebb lesz az átlagod egy hónap után ( azért egy hónap után, mert gondolom akkor már nem telepítesz rá oprendszert, programokat, és nem terheled tesztekkel ) , akkor nagyon nagy nyugalommal tedd vissza a lapozófájlt, és minden cache-t az SSD-re.
-
Bodor
veterán
...az SSD-t nem akartam állandó írásokkal terhelni...
Így viszont pont azt a gyorsaságot veszted el, amit az SSD nyújtana.
Nem kell annyira kímélni azt az SSD-t.
A dolog egyszerű... Megnézed egy programmal, hogy mennyi írás történt eddíg az SSD-n adott időszak altt, és ha átlagos, akkor nyugodtan visszateheted az SSD-re a lapozófájlt, és a cache-t, mert nem fog ártani neki. SSD azért van, hogy használjuk.
-
-
fagy53
nagyúr
Nem akarok én senkire szívbajt hozni, pusztán statisztika az egész. A többségnek több tíz évig sem lesz baja vele, úthengerrel kell tönkretenni!
A gond ott van, hogy százalékosan sok baj van velük és a problémás esetek akár többszörösei lehetnek mint más márkáknak.
Tudom azt is, hogy a fórumokra rendszerint problémák miatt írnak, azt is tudom, hogy amiből rengeteget adnak el abból számszakilag több a hibás darab. A hibastatisztikát éppen ezért fajlagosan x eladott darabra kell értelmezni minden márka esetében, egy ilyen összehasonlítás esetén igazak amiket fentebb írtam. Soha nem gondoltam arra, hogy OCZ esetén nagy eséllyel hibás darabot fogok elhozni, de többszörös az esély erre mintha Samsungot vennék.
Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A gond ott van, hogy százalékosan sok baj van velük és a problémás esetek akár többszörösei lehetnek mint más márkáknak.