Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
válasz
Laci2277 #41149 üzenetére
Nétd meg a legújabb verzióval! Hátha mást mutat...
-
Laci2277
senior tag
-
Zlin50
senior tag
válasz
Laci2277 #23179 üzenetére
Hát, ha összeadom is csak kb 7TB. Ahhoz képest hogy volt itt 2-300TB-ról is szó ez elég kevésnek mutatkoizik az állapotához képest. Nem marad más csak megvárni mit produkál idővel. Remélheőleg jóval többet bír majd ki, mint amit a program jelez.
Na ez az amihez képest túl drágák, ha nem bírnak ki valóban sokkal többet. Még csak mondjuk közel 100-at sem, ne is legyen 200 vagy 300 TB. Így bizony nagyon de nagyon drága egy eszköz. -
james008bond
őstag
-
james008bond
őstag
válasz
Laci2277 #8366 üzenetére
Bízom benne, hogy kifogástalan az ssd-d, de nálam sajnos nem az volt. Egy csomószór raktam újra a rendszert azt gondoltam én szúrok el valamit. Aztán felraktam ugyanabban a gépben egy hdd-re és láss csodát, minden f@szán működött. Érdekes még, hogy szerviz első körben 1 hónapot ült rajta / állítólag tesztelte, mondjuk nekem egyetlen teszt eredményét sem mutatták meg, csak működés közben kb 2 percig az ssd-t, de mint mondtam nekik, rendszertelen időközökben vált működésképtelenné ) aztán kiadták, hogy kifogástalan minden. Hazavittem installáltam, rendszert rá, majd fél nap után már többet be se indult, bios se látta, usb meghajtóból se., majd ki lett próbálva intel/amd-s gépeken és sehol semmi. Pedig előtte mindent kipróbáltam amit a szakiak itt és máshol javasoltak: bios frissítés, kábelcsere, táp csere, gép hálózatmentesítése, alaplapi elem ki/be, stb, IDE, ACHI mód...mindig eldobta magát a rendszer, teszteltem memóriát, vga-t, ssd teszteket futtattam és állítólag minden okés volt...már alaplapcserén törtem a fejem, hátha a sta vezérlő rossz...csak az volt az érdekes, új korában 1 hétig folyamatosan jól ment, meg hdd-ről mindvégig. Végül a szerviz mégiscsak megállapította, hogy nem működik. És még 1, HDD Sentinel hetente 1 %-al látta rosszabbnak az állapotát....tudom, nem kifejezetten SSD-re találták ki, de mégis gyanús volt ez... Szóval, bízom benne, hogy a Te ssd-d nem megy tönkre...
-
james008bond
őstag
válasz
Laci2277 #8309 üzenetére
Kezdheted keresni a garancialevelet...OCZ Agility nálam így szart be... 1 hetes korában kezdte a szarakodást, a működő Win egyszer csak lefagyott, restart sem segített, hidegindítás, majd biosban beállítani rendszermeghajtónak, mert egyszerűen nm látta a bios az ssd-t. Második körben végül elismerte a forgalmazó, hogy hibás. Mivel már egyik gépen sem ismerte fel a bios sem az ssd-t. Meg külső USB-be is hiába tettem bele, mintha ott sem lett volna. Pedig kábelt cserélte, cseréltem tápot, frissítettem az alaplapi biost. Semmi sem segített, és ezt a hibajelenséget egyre gyakrabban produkálta.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged