Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Orgi
addikt
Másnál nem olvastam ilyet, de nekem volt olyanom 785G chipsetes alaplappal és Crucial M4-el, hogy percenként leállt kb dolgozni a rendszer, folyamatosan égő led-del, semmit se lehetett csinálni 15 mp-ig. Aztán majd egy percig jó, mindent felgyorsulva végrehajtott majd újra, folyamatosan, használhatatlan volt a gép. Mindez MS Ahci driverrel, az AMD drivert felrakva megjavult.
-
mcsm88
senior tag
Működik a TRIM??
Start menü/ futtatás keresőjébe be kell írni azt, hogy "cmd" majd a bejövő ablakba azt, hogy "fsutil behavior query disabledeletenotify". Ha a visszaadott érték 0, akkor jó, viszont ha 1, akkor be kell kapcsolni a TRIM-et, ehhez az "fsutil behavior set disabledeletenotify 0" parancsot használjuk.
Ez nekem 0-t ad
-
-
Itt minden a legnagyobb rendben van. Nem tudom mire érted, hogy "az eredmények khmmm hát szóval izé - kicsit többet vártam"...
Ha a HDD-hez képest nem érzel különbséget, azt nehezen tudom elhinni. Ha meg esetleg a sebességeredményeket találod alacsonynak, az a SATA1 miatt van, ahhoz mérten teljesen rendben vannak az eredmények.
-
Elméletben nem lehet gondja vele, gyakorlatban viszont meg kell nézni a lapos gyári oldalán a BIOS frissítéseket, nincs-e köztük olyan, ami érintheti a meghajtók kezelését illetve a neten keresgélni a lapos után SSD-vel, hogy vannak-e esetlegesen olyan infók, hogy ez vagy azzal az SSD-vel nem indult/nem látta a BIOS stb.
Laposoknál valamelyest többször lehet belefutni olyan dologba, hogy nem látja a BIOS az SSD-t, és ez nem csak SF vezérlős SSD-kre igaz, ezért kell körbejárnod a kérdést.AndrewTdi
Ha W7 vagy W8 lesz az OS, akkor is lesz TRIM SATA IDE módban is, csak az OS-ek alapértelmezett IDE driver-ét kell használnod. Maga a linkelt Intel meghajtó (SATA2-es amúgy) ennyiért tényleg jó áron van, persze csak a meghajtót vélelmezem, azt hogy apróról megveszed-e vagy sem, az a Te döntésed.
(G3B5-ös az OEM változat, nem jár hozzá semmi, G3K5 a kit-el árusított modell, szerelőkeret, satakábel stb jár hozzá. Persze ilyen olcsón, ha nem adja hozzá az eladó, akkor azért nem kell reklamálni
)A lapossal kapcsolatban meg ugyanaz a véleményem és javaslatom, mint maláj esetében.
toM517
Ne a SMART-ról dobj csak képet, hanem az Áttekintés fülről, ott van szövegesen értékelve az adott meghajtó állapota, beszédesebb... -
_seth_
veterán
-
satee76
aktív tag
-
Myers
senior tag
64-esek vannak 27-30-ért: Ocz Onyx, A-data S596, Kingston SV100S2
Esetleg 40-es intel (x25-v) 25-ért.Csak a Jmicron JMF602 vezérlőjűeket nem érdemes megvenni, de azok már nem nagyon vannak. Az újabb Jmicronokkal (612 és a feletti) már nincs gond.
32-est nem éri meg venni, mert azok 20-tól kezdődnek.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)