Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
Tud valaki Samsung Magiciant Win8 x64-re? A gyári nem hajlandó feltelepülni, azt mondja hogy nem telepíthető WinNT version 6.1 SP5-nél újabb rendszerre.
-
Üdv. Ideiglenesen kéne az asztalimba SSD, abban van SATA3, viszont később átraknám a notimba, abban csak SATA2 van, tehát nem létszükséglet a SATA3 csati. ~128GB-ra gondoltam, mert a 40GB-os rendszerpartícióm néha szűkös, és mivel csak az lenne a gépben, így a ~64-esből azt a +20-24GB-ot elhasználnám könnyen. A brutális sebesség helyett a költséghatékonyságot venném előtérbe, és nem hátrány ha olyan a kiszerelés, hogy gyárilag van hozzá egy USB külső tok, ami jó lenne a winyómnak(régebben voltak ilyen Kingstonok). Mit érdemes venni ezekkel a feltételekkel?
Előre is köszi.
-
Üdv. Nézegetem az SSD-ket, mert a notimban(K52JB@i3-370M+HD5145+3GB) 5400rpm-es vinyó van, illetve mert egész értelmes áron lehet kapni a 64GB-osokat. Az a bajom, hogy a Firefox folyamatosan befagy pár másodpercre, így kénytelen vagyok Chrome-ot használni, ami meg valamitől bugos sok helyen.(reinstall sem segít) A kérdéseim a következők:
Ez mennyire megbízható, és milyen ár/érték aránya van?
Hétköznapi használatban(netezés, chat WiFI-n) egy notebook esetében mit nyernék vele?
Esetleg plusz üzemidőt nyerhetek, vagy elhanyagolható? Jelenleg 3 óra, amit minimum fényerőn el tudok érni vele.
szerk.: Kezdek olvasgatni felfelé, az ár/érték arányra már megvan a válasz.
-
Ezekről:
PE32GS25SSDR - Warp V2
PS32GS25SSDR - PS-100
(Patriot mindkettő)
mi a véleményetek?
30k alatt vannak. A Kingstonokhoz(40GB) képest hol helyezkednek el sebességileg? -
válasz
canniball
üzenetére
"Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt."
És ide 4k a kiszállítás. Elmennek ezek a... -
Üdv.
64GB-os SSD-ket kerestem az árgépen, és véletlenül találtam 2 igen olcsót. Az egyik 9k, a másik 15, ugyanannál a boltnál(aki akarja, rákeres, nem linkelek). Mennyire lehet elírás, és ha megrendelem, akkor annyiért ki is fogják szállítani? -
Üdv. Elég csúnyán lementek az SSD-k árai, és gondolkodom egy beszerzésén.
Mik vannak max. 30k-ig, amiket érdemes megvenni, és ilyen alacsony áron is jóval gyorsabbak a HDD-knél? Egy SATA2 portra kötném.
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Linux Mint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)