- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
AS SSD benchmark indító képernyőjéről tudsz képet csinálni?
(nem kell futtatni a tesztet, csak indítsd el a programot) -
zetecR
addikt
Pont ezt írtam, hogy nem tesztben, hanem valós életben produkál (főleg a 60-as méretben) mellbevágó, konkrétan dupla írási sebességet a Sandforce-osokkal szemben. (60 vs 120MB/s)
Persze ha nincs rá sokat kitömörítve, írva, stb, akkor bármelyik modern Sandforce-os megoldás tökéletes.
-
Bodor
veterán
Látom nem igazából bízol abban amit írtam, és biztos szeretnél lenni abban, hogy a legjobbat választod az adott keretekhez mérten, ami persze nem baj...
Csak idézni tudok saját magamtól, mely állítást szerintem nemigen fogják tapasztalatokon alapuló ellenérvekkel megcáfolni:"Az ajánlott SSD-k bármelyike szinte azonos teljesítményt biztosít a valós felhasználás terén. Azok a felhasználók - beleértve magamat is - akik több fajta SSD-t is használtak már a gépükben, ugyanerről számolnak be. A nagy ugrás, a „WOW” érzés, csak a HDD-ről SSD-re történő váltáskor tapasztalható igazán. Érezhető különbség csak a régebbi 2-3 évvel ezelőtti és a mostani SSD-k között van!"
A Te esetedben még jobban igaz, mert mind a négy említett SSD Sandforce vezérlővel rendelkezik, így tényleg azonos a teljesítményük, maximum tesztekben van némi különbség, de gondolom használni fogod, nem pedig tesztelésre vásárolsz.
dokar: ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor egyértelműen az OCZ vertex 2.
Ha más is szóba jöhet, akkor benézhetsz ide is először.
hoy:
Itt egy pár tipp a lehetséges okokra, és javaslom ezt a cikket is átolvasni.
Persze nem zárható ki az sem, hogy az SSD hibás. SSD Life, Hard Disk Sentinel talán segít egy kicsit a tesztelésben. -
zoleeno1
veterán
10%-ot min. üresen kell hagyni. 15Gb bőség neki, sok is
. 6x giga rendszer alá, alapvető/rendszeresen használt programokhoz bőven elég, ha átlag felhasználásról beszélünk (egyenlőre legalábbis). Én még ezek mellé +1 game-et is szoktam pakolni a Samu 830 64g-re, de még csak meg sem közelítettem sosem az ajánlott értéket.
-
zoleeno1
veterán
Most vmelyest csökkent az áruk, gondolom a forint erősödésnek köszönhetően. A merevlemez árainak drasztikus emelkedése nem volt hatással az ssdkre. Hogy melyiket vedd? Az ajánlottak közül vmelyiket: Milyen SSD-t vegyek?
-
cszn
őstag
Nézd meg valamelyik vinyóddal, hasonló lesz. Nincs ott hiba.
(#13617) DV Mondjuk én azért ezen is meglepődtem hogy lehet. Mármint hardveresen sata2 és csak biosban van letiltva... De persze a gyártóktól is minden kitelik. Próbáld kideríteni hátha nálad tud sata2-t.
(#13619) Medical A 0 fill és az F fill egyöntetűen egy értékkel dolgozik, tehát a lehető legjobban tömöríthető adatsorral (a sandforce vezérlős ssd-k gyorsabban dolgoznak a jól tömöríthető adatokkal). A default pedig random adattal, ami persze sokkal közelebb áll a vinyón valóságban tárolt adatokhoz. A 0 fill és F fill-nek igazából túl sok értelme nincs.
-
GSzarkaTAT
tag
19700+ÁFA-ért. Amúgy megnéztem németeknél is 90 EUR környékén lenne + szállítási költség (nem M.o.-ra, hanem németekhez), kvázi ugyanott vagyok, úgyhogy nem tétel, nyilván az árfolyamingadozás miatt lett annyi, amennyi. Én már nem várok ilyen "kifutásra", elvileg, igen, lehetséges, de nekem ennyit megér, sokkal úgysem lenne olcsóbb.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest