- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
Bodor
veterán
válasz
Vasinger! #43986 üzenetére
Hidd el, hogy SSD-n sokkal jobb a helyzet. Vagy próbáld ki magad, ne hidd el.
Én mindent oda teszek. Eleve oda telepítem a Firefox-ot, és a profil mappát is oda helyezem át, így természetesen ott van a cache is. -
Balage76
senior tag
válasz
Vasinger! #43980 üzenetére
Nem a 3-4 óra a mérvadó, hanem hogy mit csinálsz a 3-4 óra alatt. Az SSD nem kopik attól hogy be van kapcsolva a gép...
Napi 20-40 GB írással (fájlok SSD-re másolása, torrent letöltés, stb..) hosszú évekig kibírják, tehát ha minden nap letöltesz egy FullHD filmet akkor is bőven bírni fogja. A letöltést úgy értem, hogy az SSD-re töltöd le, nem pedig hogy a kliens van az SSD-re telepítve és a letöltött fájlok vinyóra kerülnek.Az 1. pont valahogy benne maradhatott vagy átkerült valami nagyon régi cikkből. A megfizethető adattároló kategóriából ma az SSD a leggyorsabb...
Vegyél egyet, és nyugodtan használd úgy mintha egy sima vinyó lenne!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Vasinger! #43841 üzenetére
Nekem 60-70 másodpercről esett 27-29 másodpercre a boot idő.
A 128-as több szempontból jobb, ha nem csak netezős gépnek használod, hanem pár program is fel kell hasaljon a gépre, akkor azért elkél a plusz tárterület. Színtiszta anyagi kérdés, ha szorít a cipő, teljesen megfelel a 64-es, de jobb a 128-as.
Azt, hogy a notid 100%-ban ki tudja-e használni az SSD erejét, azt nem tudom, de ez így nem is igazán fontos. A helyzet az, hogy most a gépek 98%-ában az SSD a legtágabb keresztmetszet. A gyakorlatban azt sem érzed meg, hogy sata2 vagy sata3 lap van alatta, benchben duplája, érzetben meg minimális (ha nem semmi) mert a többi alkatrész nem tudja tartani az iramot.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest