- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Pl Vista install tippek...OCZ-ről...
Service: Disable Defrag
Service: Disable Windows Search
Setting: Disable Pagefile
Setting: Disable Write Cache (OCZ SSD)
Setting: Turn Off System Restore
Setting: Disable offline files
Setting: Startmenu - Show "run"
Setting: Startmenu - Show "printers"
Setting: Power options - max performance, disable sleep mode4.60.
-
liksoft
nagyúr
Gondolom, van elég belső adminisztrációja a drive-nak. (Kihasználtság, átmozgatás, blokkok kezelése,....) Mivel nincs seek idő, így csak egy blokkon belül két adatterület esetén érdekes ha tud "sorbarendezni". Olvasáskor úgyis bent van a cache területen, íráskor pedig.... na itt lehetne előny. Viszont nem túl sűrű előfordulású esemény gondolom, így inkább nem szeretik mint, hogy a bonyolultabbá váló algoritmusba "belefagyjon" vagy hibázzon a drive. Élettartamban kisebb veszteség lehet, mint adatbiztonságban. - Csak feltételezés.
Viszont azért nem értem én sem, mert ez a mai rendszerekhez képest nem túl bonyolult. Vagyis leprogramozható. Inkább attól tartok, a háttérben állandóan újabb algoritmusokat próbálgatnak, így a felső réteg minél egyszerűbb, annál biztonságosabb. Ha ez így van, akkor már megint kisérleti rágcsálók vagyunk.

Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi